Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Originální Zásnuby

Od: zanetinka19* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o pomoc. Je mi 20 a příští rok v únoru přesně 12.2.2012 se chceme s přítelem zasnoubit.Chtěla bych něčím zajimavé zásnuby a hlavně originální, ale nic zvláštního mě nenapadá. Pomůžete mi někdo?prosim.A jeste bych se chtela zeptat,co si myslite o tom ze by jsme si vymenili prstynky oba dva ne že bych zásnubní prstynek nosila jen ja?..Diky moc za pomoc. Pekny den. *slunce*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

3x

Zásnubní prsten pro muže určitě ano. Kdysi dávno jsem někde četla, že zásnubní prsten pro muže je de facto kroužek s vloženým kamenem jako např. na obrázku. Shodou okolností jsem pak narazila na muže a během hovoru jsem mu popřála k zásnubám. On byl dost překvapený a ptal se, jak to vím. Řekla jsem mu, že podle prstenu. Pak mi řekl, že jsem první, kdo to věděl, protože to je prý velmi málo (ba vůbec) praktikovaný zvyk.

Zásnuby na ledě by mohly být docela zábavné. Je to stejně v únoru, tak se více oblečete. Ev. vemte přítele do sauny, tam je zase teplo, tak to bude takový pěkný protipól. *smich* Zásnuby můžete oslavit třeba i v nějaké evropské metropoli. Paříž či Řím by byly pěkné destinace. Jestli ale volíte oslavu i s přáteli, vyberte místo, které znáte a spíše jej udělejte něčím zajímavým - třeba ohňostrojem?!:)

A též se připojuji ke gratulaci.*slunce*

zanetinka19*
hodnocení

Děkuji za odpoved.Prave jsem si nebyla jista jestli by to nebylo divne,kdyby i pritel mel prstynek ,protoze kdyz jsem si precetla spousty clanku na internetu o zasnubach,vzdy tam byla jen zena s prstynkem.Tak jsem se chtela ujistit a získat vice informaci.Ano to by bylo vazne zajimave mit zasnuby na lede...Uvidime,ale urcite bude tento den jednim z nejhezcim vubec.Dekujeme za gratulaci.Preji hezky zbytek dne.A jeste jednou dekuji. *slunce**andel*

claire*

Ohňostroj! *hej*To je báááječný nápad!

drap*
hodnocení

2x

Taky jsme měli oba dva zásnubní prstýnky. Nevidím v tom noc nezvyklého. A orginalita? Záleží také na tom co se váím líbí a jaké máte zájmy. Např v letadle a potom vyskočit padákem s instruktorem, v balonu, na Sněžce...těch míst určitě najdete spoustu a přizpůsobíte je sami sobě.

Blahopřeji!

zanetinka19*
hodnocení

Dekuji Vám moc. No pritel je hokejsta,takze mu by se nejvice libilo na zimnim stadione..Typicky hokejsta..:) Ja hokej take sice miluji,ale brrrr byla by nam zima. Kazdopadne Vam dekuji. A snad neco vymyslime spolecne s pritelem.Diky moc.*andel*

hodnocení

2x

Asi lze vymyslet a realizovat spousta věcí. Ale to všechno za předpokladu, že na to budete mít finance. Finance, které byste o pár chvil mohli použít na pořízení bydlení a vybavení bytu. Od útěrky až po elektroniku.*palec*

zanetinka19*
hodnocení

Naprosto s Vami souhlasim.A mockrát děkujeme. :) *slunce**andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]