Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou se mě po zranění (třeba při sportu) dělají jiné "šrámy" než dřív. Nevím jestli si něco jenom nevsugerovávám.
Pokud se například o něco lehce odřu tak dřív se mě udělala klasická červená odřenina, jeden flek. Nyní ale je ten flek z velkýho počtu teček jak od jehly, některý jak od propisky. Je to spíš jak vyrážka a podle mýho zjištění jedině "petichae".
Nemám absolutně žádný další zdravotní problémy, žádné nevolnosti, bolesti, neobvyklé dýchání, nic takového. Prostě sem si tohoto všiml. Jediný co mě napadá je, že mám v 7 zubu asi kaz se kterým se chystám k zubaři ale to s tím snad nemůže souviset ne? Lze udělat tak po domácku nějký testy jestli to není něco jinýho? Nebo mám to něčím namazat? Pomohlo by solárko třeba? Kvůli práci se moc nedostanu na slunko.
Děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.