Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak to je s majetkoprávním vyrovnáním a na co mám nárok? Jako manželé jsme dostali ze šachty byt jak se tato situace bude dál řešit? S exmanželem není žádná domluva vše chce řešit soudní cestou předem děkuji za odpověd
Uvádíte příliš málo informací; nejlepší by bylo navštívit advokáta a ado detailu vysvětlit. Jinak z vlastní zkušenosti musím dodat, že jedna věc je, na co máte nárok, a druhá, na co máte nervy. Vymáhání práva soudní cestou může být velmi bolestné a zdlouhavé.
No Spíš by mě zajmalo jak jsme dostali byt jako manželé a byt je napsaný na něho jaký mám nárok na ten byt a nebo mi musí najít nějaké náhrdní bydlení na takové úrovni co máme? Na právnika bohužel nemám jsem na MD
Zajímalo mě, jestli by se to nedalo posuzovat jako SJM, ale prý ne, podívejte se sem : poradna.finance.cz/...
Příjemný den
St.
Když nemáte na právníka, můžete zkusit toto: obcanskeporadny.cz/...
Totiž v tom, na co se ptáte, je opravdu potíž radit bez detailních informací, které tu ale zase není příliš vhodné prezentovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.