Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odmítání platby za materiál

Od: pracant* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

při rekonstrukci elektroinstalace jednoho patra a kuchyně v rodinném domě, jsem z důvodu časové tísně (následná řemesla) nakoupil materiál, abych měl s čím dělat a zaplatil v ,,hotovosti". Teď po ukončení práce mi zákazník nechce, za již zaplacený materiál v hotovosti, zaplatit (cca: 15 tisíc Kč). Má pořád nějaké nezdůvodnitelné připomínky. Na PČR mi doporučili toto řešit v občansko-právním sporu u příslušného soudu. Prosím poraďte, jak a co má obsahovat alespoň první strana (psané žádosti, oznámení, věc... nevím?), pro odevzdání na podatelnu u příslušného soudu. Předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Vzor žaloby například zde:

vzory-zdarma.cz/...

pracant*
hodnocení

Díky za tip. Mějte se fajn.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]