Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
nemáte nápad jak ulevit při silných bolestech žlučníkové koliky?
Díky za rady
Já mám! Odmítala jsem tak dlouho jít na operaci, až už mi ani algifen (velmi spolehlivé analgetikum na žlučníkovou koliku) nezabíral! a to už jsem ho téměř pila!
Došlo to tak daleko, že jsem já, srab nad sraby, šla doslova POPROSIT! aby už mě toho zbavili a odoperovali! A vysledek? Obava jen do te doby, nez lapiduši dovezou na sal! Pak už se jen procitání s naprosto únosnou bolestí pupíčku, kde dělaj taky dírku. Ještě týž den úleva, druhý domu! A pak už si jen člověk spílá, že nešel dřív, dávno, HNED! Že tak strašně a úúúplně zbytečně trpěl!
překonejte strach, stojí to za to! Nic to není! Šla bych dneska bez rozpaků.
A že jsem sakra srab!
Když jsem byla na vyšetření před chemoterapii, vyšetřující lékař mi povídal, že kdyby jeho paní měla žlučník v takovém stavu, jako já, že by s ní nemluvil tak dlouho, až by si nechala žlučník vzít. Zas tolik záchvatů jsem neměla, ale když už, tak to stálo za to. Většinou zjara a na pozdní podzim a když jsem se nervla. Že si zakládám na veliký průšvih. A ještě chvilku řečnil, co se mi může stát, až jsem řekla, žo o tom budu přemýšlet. Asi za čtvrt roku od toho hovoru jsem dostala tak šílený záchvat, že mě odvezli do špitálu. Napíchali mě, nakapali a po měsíci jsem naklapala na stůl. Odmítla jsem laparoskopii a poprosila, ať mi klidně udělají větší řez a zkontroluji játra a všecko, co půjde. Byla jsem štěstím bez sebe, že to byly jen ty šutry.
Od té doby jsem bez sebemenšího problému a divím se sama sobě, proč jsem tu operaci nepodstoupila mnohem dříve, proč jsem se tak trápila. 3 dírky od laparoskopie a pokoj. Přemýšlejte o razantnějším řešní
Na žlučník, který už je v dezolátním stavu je výborný lék Pancreolan Forte. Koliku předejde.
Může ho předepsat jen lékař. Lék se užívá po každém jídle, bolesti nedostanete. Užívala jsem ho léta, než jsem se odhodlala jít na operaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.