Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papirovky.cz kdo zná?

Od: diblik124 odpovědí: 4 změna:

Najde se tady někdo kdo si na tomto serveru vzal půjčku?byla výhodná nebo je to jen podvod a peníze už nikdy nedostanu? Potřebuji si půjčit větší částku peněz ale nebankovní kdo poradí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

To je vtip, ne? Anonymní stránka, na které mám pouze možnost odeslat svoje osobní údaje kamsi do neznáma. O tomhle vůbec někdo uvažuje?

anik*
hodnocení

0x

Dnes jsem volala na papirovky a chtela pujčku,kterou mě předschválili a měla jsem si zavolat na dokončení a sepsaní smlouvy a vyplacení peněz.musela jsem volat na placená čísla 900..a to za 1min.95kč!4krát mě odkázali někam jinam a 3krát jsem musela psát formulář,provola la jsem asi 140min.což je 13 000kč!je my zle stoho protože mě pujčku nakonec nedali ale pořád tvrdili že to mám schválené a že to mužu splácet až do 75let mého věku!ted nemám ani pujčku a nevím kde vemu penize na telefon.posud te samy zda budete ryskovat.nikdy jsem neryskovala a byla to blbost zoufalce co si myslel ze si vylepší životní situaci.

To je opravdu tvrdá, draze zaplacená zkušenost, díky, že jste se o ni tady podělila. Je mi líto, že máte takové problémy, ale je opravdu nutné, abyste si půjčovala? Dnes, když vidím, kolik exekucí se sráží i z nemocenských dávek a z důchodů, říkám si, že snad všichni zešíleli. Co si proboha za ty vypůjčené peníze všichni kupují?

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

nic.cz/... to je registr domen v cr vemte majitele a zkuste googlit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]