Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace dotovaneho mobilu

Od: rexdotaz odpovědí: 2 změna:

Zdravim.

na Aukru jsem koupil mobil. Clovek co ho prodaval ho dostal jako dotovany k pausalu - mam tedy o neho od neho jen zarucni list. Ted se mobil pokazil a je na reklamaci.

Tak mne nepadlo, jestli mobil nepudje opravit, co se bude dit dal? Kdybych ho kupoval v obchode, tak by mi vratili penize(mobil uz se totiz nevyrabi, takze vymena za jiny nepujde), ale jak je to u dotovaneho telefonu? Mam strach ze za telefon, za ktery jsem zaplatil 5000 mi nakonec vrati treba jen 999 Kc nebo kolik za neho zaplatit puvodni majitel(snad ho nemel za korunu)...

jak se to resi v techto pripadech s vracenim penez? Dekuji za odpoved

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

coop*
hodnocení

0x

Pokud reklamace bude vyřízena vrácením peněz, tak zcela jistě jeho první vlastník nedostane více, než za což jej koupil. Takže pokud jej koupil za 1 Kč, tak dostane 1 Kč. Předpokládám, že od operátora ale dostane mobil nový - jiný, ve srovnatelné cenové kategorii.

medwed*

Tady clovek koupil pouze telefon ne pausal s telefonem tzn postup je uplne normalni jako pri ktere koli reklamaci budto mu mobil vymeni za druhy nebo opravi jen malokdy spis vyjimecne vraci penize vlastne jsem to nezazil a to mam uz telefonu za sebou pozehnane...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]