Nejste přihlášen/a.
Mohl bych poprosit o radu? Následující text jsem jen zkopíroval od kamarádky:
když někdo někomu posílá peníze přes ,,nevím jak se to jmenuje,, ale během hodiny se dají vyzvednout na poště - víte o čem je řeč? Co je to za službu? potřebuju vědět když mi tak někdo pošle peníze jakým stylem se to vybírá? Třebas jako kdyz mi přijde slozenka s přeplatkem za elektriku (nebo cokoliv jinyho)?
Díky za odpovědi.
J.
citace z jineho servru : Já telegrafické posílání peněz používám dost často,je to poštovní poukázka D jak je v předchozí odpovědi,je to zpoplatněno asi 120 kč (nevím to přesně na koruny),a ten druhý si peníze může vyzvednout už za hodinu.Rozhodně to netrvá den jak píše chucky,používám to 2x do měsíce,a nikdy jsem na peníze nečekala déle než 2 hodiny.Pomohou vám na poště a musí přesně sedět adresy,aby to neposlaly jinam.
jedná se o službu WesternUnion. Pobočky jsou na poště, ale třeba i v cestovních kancelářích. Peníze se dají takto posílat i do zahraničí. Odesílatel peníze posílá na Vaše jméno, proto Vy k výběru potřebujete OP. Peníze máte cca do 15 minut. Můžete si je vyzvednout na jakékoliv pobočce WesternUnion dané země (odesílatel uvádí Vaše jméno a zemi, kde si peníze vyberete)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.