Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovat u providentu?

Od: nutria* odpovědí: 14 změna:

Pracoval (jete ) někdo pro PROVIDENT? Prosím o Vaše zkušenosti.Chci pro ně pracovat jako obch. zástupce, ale reference mého okolí jsou velice rozporuplné. Někdo říká že je to pohoda a někdo že spal ke konci práce pro ně s pistolí pod polštářem...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dvě z mých příbuzných u Providentu pracovaly, jedna jako obchdní zástupce, druhá v účtárně. Žádné problémy neměly.

nutria*
hodnocení

děkuji za odpověď a čas :o)

doplněno 05.11.11 13:50:

a ještě ... pokud mohu jak byly spokojený s výdělkem? nevíte prosím?

Myslím, že spokojené byly. Ona obchodní zástupkyně měla asi 20 tis. Kč brutto, k dispozici auto a mobilní telefon. Nebylo to ale za obvyklých 40 hodin týdně. Ale je tomu už 5 let co tam pracovala, a nevím, zda se náhodou poměry nezměnily.

ajina*

Dobrý den

Dělala jsem obchodní zástupkyni je to tak rok aby jsem vydělala na své pohledávky. Záleží co vám přidělí za lidi od kterých vybíráte splátky... finančně to velký zázrak není jste placeni z provize kolik vyberete... práce je na Ičo telefon ani dopravu nikdo neproplatí... dále shánět další zakázníky co jsi pujčí a ty opět každý týden vybírat.

Těžko radit zda ano či ne ale já jsem skončila... lidé co si pujčí od Providentu jsou v podstatě chudáci co jim nic jiného nezbylo a ty uroky jsou takové že z nich pak ty splátky udělají ještě větší žebráky a ti na ty splátky nemají. Taky se mi stalo že jsem měla provizi za týden cca 200 kč to jsem více provolala a projela. Pokud nic nevyberete děláte zdarma. Tak je to na vás.

nutria*
hodnocení

děkuji za odpověd i upřímnost tak nějak jsem to právě slyšela a mám z toho docela strach. Jsem sice hodně rázná ale abych spávala s pistolí pod hlavou... hmmmm inu uvidím.. Slovo chudáci které jste použila je možn á drsné ale i tak vím že si u providentu půjčují zejména ti kterám jinde půjčku nedají...a asi pro to budou nějaké důvody. Vím že RPSN a úroky jsou témeř 1OO%...ale když člověk nutně potřebuje...

nutria*
hodnocení

děkuji :o) moc N.

jenicekpoplatnik

Dá se předpokládat, že zaměstnavatel je solidní. Já bych do toho šel. Co můžete ztratit? Když se vám práce nebo podmínky nebudou líbit, tak můžete kdykoliv skončit. Hodně štěstí.

lui*
hodnocení

2x

Moje známá dělala pro ně jakousi výběrčí. Nevím jestli pravidelných nebo opožděných plateb, ale chodila vybírat peníze. Vždy v určený čas navštívila dlužníka, vystavila mu potvrzení, tedy pokud zaplatil. Musela toho nechat, bydlela na malém městě, časem s ní musel chodit manžel z bezpečnostních důvodů, a společenky ji to úplně zrušilo. Nikdo ji neměl rád. To je realita, ať si o tom myslíte co chcete.

bizon*
hodnocení

0x

Dobrý den, práce jako práce, byl bych rád za ni, když zaplatí a dodrží podmínky, proč ne. Chce to zkusit, nedejte co vám kdo nabulíkuje. Bizon

doplněno 05.11.11 13:53:

Nemluvím o pohovoru, ale o smlouvě, to je pádný rozdíl! U Providentu pracuje mého kolegy kamarád a kamarádka mojí maminky, jsou spokojení a věřím tomu, že kdyby nebyli, těžko by tolik let u této sp.pracovali, Bizon

nutria*
hodnocení

a na to se právě ptám , když zaplatí( ajak ) a dodrží podmínky... Dnes je bohužel doba taková že ne vždy co slíbí zaměstnavatel při pohovoru tak to i dodrží...

Nejde o Bulíkování .. na to už jsem moc stará ale jde o info... jako když si kupuji nový spotřebič nebo ho spíš vybírám, také se dívám na net na recenze... zkušenosti lidí s výrobkem . Chtěla bych aby má otázka byla něco podobného..

buss
hodnocení

0x

Zprostředkováváte, nepůjčujete, tak jaký strach když budete vystupovat slušně, nelhat? Už to není živnost volná. Jde o to, jak jednáte s lidmi, jak je přesvědčíte, aby si úvěr zajistili přes vás, jaké mají podmínky, RPSN. Jen bych se vyhýbal povinné kvótě smluv.

nutria*
hodnocení

Ok to vše vím a jsem si vědoma.Pracovala jsem jinde jako fin . poradce. Spíše mě zajímalo jednak zkušenosti s firmou jako takovou a potom osobní názory na tuhle práci.Tím myslím třeba to že klienti co nemohou zaplatit splátku různě vyhrožují apod...prý... jinak moc děkuji za zsatavení se... O firmě toho vím docela dost. Vím že nejsou nejlevnější , ale zato znám strašnou spoustu takových co z lidí vylákají třeba napřed peníze a pak úvěr ani neschválí .Takže co se týče solidnosti firmy...mám jaksi jasno .Spíš mě opravdu zajímá osobní zkušenost či rada.. někoho kdo pro ně pracoval či pracuje...Hezký den N.

roboot*
hodnocení

0x

Určitě bych do toho šla, je to celkem slušná práce ale musíte mít trošku svéráznou povahu. Dělala jsem kdysi stejnou práci pro Smart, bavilo mě to :) Strach jsem určo neměla, spíš dlužníci se občas schovávali.

Vyvracuji tvrzení, že ti co si půjčují od Providentu jsou chudáci, jsou i tací co splácí tak jak mají ale třebas nedostaí půjčku jinde protože jim nevyjde příjem a nebo zapomněli zaplatit účet za plyn a jsou v registru.

Hurá do toho :)

nutria*
hodnocení

Dobrý den děkuji za odpověd, mohu se zeptat proč jste u toho nezůstala Smart je v podstatě společnost která pracuje na identických přístupech...a produktech. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]