Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zelený ječmen, myslíte, že pomáhá?

Od: pt® odpovědí: 14 změna:

Jelikož si stále naříkám na klouby, dostala jsem zelený ječmen a zelenou řasu k užívání. Myslíte, že pomůže a za jak dlouho? Užívali jsme s mužem i Aloe Vera, několik let a zpočátku trochu úleva, a pak nic. Máte někdo zkušenost? Děkuji. - stařenka

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

2x
To se nedá jednoduše doporučit. Existuje spousta zázračných prostředků. Být vámi, zaměřím se na PH organizmu. Jestliže jste překyseleni, organizmus neutralizuje kyseliny z oblastí, které mu nejméně ublíží. Tedy i chrupavek kloubů atd. Zkuste také užívat jablečný ocet. O překyselení je na webu spousta článků. R.
marty*
Prekyseleni muze byt problem. Potom se problemy jen rozjizdi. Nevim jestli chlorella a mlady jecmen jsou zrovna na klouby, ale na odkyseleni jsou urcite. Ja jen mohu rict ze jsem je bral na cisteni organismu.

pt®
hodnocení

No, právě, že jde možná o překyselení organismu, prý na tom má také podíl pití minerálek s bublinkama a ty já pila přes 30 let, teď už měsíc piji jen vodu z kohoutku a včera jsem začala brát lžíci toho ječmene a tabletky řasy, tak nevím, jak dlouho se bude organismus čistit. Děkuji za odpovědi. - stařenka

rv*
hodnocení

0x

Pokud by měl prokazatelné léčivé účinky, byl by lékem. U těchto přípravků naštěstí platí, že si je kupují lidé za peníze, které jim stejně přebývají.

pt®
hodnocení

"rv", to víte, tonoucí se stébla chytá. Člověk si chce pomoci od nepřetržité bolesti, která dost vyčerpává. Snažím se dělat doma různé práce, abych zaměstnala mysl, ale někdy už nevím, co, a čím tu bolest přetlouct. - stařenka

marty*
"rv", pokud nevite o čem mluvíte, tak se poroučejte jinam. Asi máte to štěstí, že jste zdraví. Ja osobne bez bylin a prirodnich produktu nemůžu být. Mám cystu a boreliozu pokud neužívám denne koprivu, ostropestrec, topol, vodku s česnekem a další přírodní produkty je mi dost zle.
raadek*
Nevim pt čím trpíte, ale zkusil bych vyloučit záněty. Kupte si Lioton 100000 a mazejte jeden kloub. Lioton obsahuje pouze Heparin, tudíž ředí krev a neobsahuje žádná analgetika, která by výsledek zkreslila. Jestliže zabere, máte špatné prokrvení kloubů a organizmus se nedostatečně brání zánětům. Pak by pomohlo prohřívání kloubů a dobrý pitný režim. Je to pouze úvaha. A co lázně? R.
pt®
hodnocení

Radku, bolí mně ramenní a loketní klouby, kyčle, kotníky a v kříži. Z rentgenu snímky komentoval lékař slovem "opotřebení". Mám sice léky na bolest "coxtral", ale nechci se jimi cpát stále. Lioton sto tisíc, jsem měla a malilinko pomohl na úlevu, ale ne od bolesti. Já mám hlavně litrové flašky Alpy a v nich louhovanou "trávu", tím se mažu. Do lázní nechci. - stařenka

cocinkamichalka*

Stařenko, a co "marušková" mast? ;)

pt®
hodnocení

Michalko, a co je to za mast? Já už se mazala!Flector gel", "Olfen gel", "Emoxen gel", "Veral gel", IBU - Hepa krém", a měla jsem masti "Aloe Vera". - stařenka

cocinkamichalka*

Je to vlastně marihuanové sádlo... Chodila jsem na Dornovu metodu a tam mi to paní vždycky namazala "maruškovou" mastí. Doma to používáme na všechno, akorát se to dost rychle kazí, takže jestli máte někde možnost trávu sehnat (když si ji máčíte v alpě :)), šla bych do toho... Dají se tím mazat i opary, lišeje... prostě lék na všechno.

Recept: do sádla nadrobit či nakrájet rostlinku, zahřát skoro k varu/nevařit!/, nechat vychladnout 24 hodin, pak opět zahřát a přecedit přes plátýnko do nádobky ve které mast chceme mít.

Dá se to prý udělat i do vazelíny...

pt®
hodnocení

Michalko, tak to bych si mohla zkusit uvařit. Já si těch pár rostlinek, co povoluje zákon, vypěstuji a nacpu do flašek s Alpou, tak teď se zaměřím na to mazání. Děkuji za radu. Bodíky jsem Vám už dala všem, tak alespoň ještě takto.*palec* Díky. - stařenka

cocinkamichalka*

Stařenko, jen ještě postřeh: Radši vařit vícekrát menší dávku, ono to totiž opravdu docela rychle žlukne, musí to být v lednici. Tak ať to pak nevyhazujete ;) Hezký den, Míša

pt®
hodnocení

Aha, dobře Michalko, co nevymažu já, tak si bude mazat ramena manžel. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]