Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat, kde se dají sehnat kovové plátky na vys. podpatky a jak se chovají při chůzi. Prý hodně kloužou a bolí z nich nohy. Mám vysoké jehláky a po opravě plastovými mi vydžely stejně jak nové-asi 14 dní. Díky Dita
Kovové podpatky by Vám měli dát v opravně obuvi. Jsou sice trvanlivější, ale smekají se klouzají na dlažbě, na kostkách, prostě na hladkém povrchu a když prší je to fakt nebezpečné, že upadnete. Pokud je chcete mít pouze v práci, abyste byla upravená, tak proč ne, ale na cestu pro běžné chození moc nedoporučuji. Záleží na Vašem věku a zvyku chodit v podpatcích. - stařenka
Dito, pamatuji kovové podpatky i z let sedmdesátých. :D To byla skoro zbraň. Našla jsem jednu diskuzi, která vám jistě pomůže v rozhodování. fora.babinet.cz/...
Jinak cena, jak jsem zjistila je v Praze i Ostravě za výměnu patníků stejná - 110 Kč. opravna-obuvi.eu/... Zkuste spíš najít nějaký kvalitnější plast nebo tvrdou gumu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.