Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zalehlé ucho ev pískání - kdy zmizí

Od: libika* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Dneksa ráno jsem se vzbudil a najednou sem měl zelhlý v levým uchu a trochu mi v nem pískalo... nevite dky to zmizí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Zkuste prokapat nos nosnímy kapkami,pořádně se vysmrkat popř.použít do ucha lihové kapicky

hodnocení

0x

pokud budete mít zalehlé ucho déle než např den zajďete k doktorovi, stud stranou. Dostane se Vám propláchnutí uší - nic strašného, jen mírně nepříjemné a uslyšíte i trávu růst. To Vám garantuji. Jen první týden nechoďte po písku a necinkejte s nádobím - protože to zní strašně silně hlasitě. Pak si "uši" zase zvyknou.

Rád na to vzpomínám a skoro si říkám, že zajdu zase... (už to bude 10 let) :-D

al bunda*
hodnocení

0x

A nechejte si změřit krevní tlak.
Hezký den.

martina30*
hodnocení

0x

Mě tedy nepíská v uchu ,ale delší dobu je mám zaléhlé a hůře někdy slyším,jelikož nesnáším klimatizaci kde vstoupím a jsem delší dobu tak mám bolesti v krku ,že na druhý den nemluvím a myslím to je ta příčina,ale doktora bojim,bojim a proplach no tak to budu nejrychlejši na světě jak budu utíkat z ordinace*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]