Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dneksa ráno jsem se vzbudil a najednou sem měl zelhlý v levým uchu a trochu mi v nem pískalo... nevite dky to zmizí?
pokud budete mít zalehlé ucho déle než např den zajďete k doktorovi, stud stranou. Dostane se Vám propláchnutí uší - nic strašného, jen mírně nepříjemné a uslyšíte i trávu růst. To Vám garantuji. Jen první týden nechoďte po písku a necinkejte s nádobím - protože to zní strašně silně hlasitě. Pak si "uši" zase zvyknou.
Rád na to vzpomínám a skoro si říkám, že zajdu zase... (už to bude 10 let)
Mě tedy nepíská v uchu ,ale delší dobu je mám zaléhlé a hůře někdy slyším,jelikož nesnáším klimatizaci kde vstoupím a jsem delší dobu tak mám bolesti v krku ,že na druhý den nemluvím a myslím to je ta příčina,ale doktora bojim,bojim a proplach no tak to budu nejrychlejši na světě jak budu utíkat z ordinace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.