Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou mast na vlka

Od: rony* odpovědí: 20 změna:
Zdravím,poraďte jakou mast použít na vlka :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Na vlka čili opruzeninu lze použít i kalciovou mast z lékárny.

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Ondřejovku pro miminka ;)

doplněno 02.11.11 16:42:

Nebo miminkový pudr.

hodnocení

1x

Na takzvaného "vlka", je nejlepší kožní doktor. Není to žádná sranda, protože to bolí. Je to opruzenina a může mít různé příčiny, které odhadne lékař podle Vašeho konkrétního případu. Znám mast Belogent, která pomůže, ale přesto bych radila konzultaci s lékařem.

olaf71*
hodnocení

0x

hlavně ne tygří mast

stribrnak*
hodnocení

0x

šalvějová mast,už se tu probíralo

google.cz/...

drap*
hodnocení

0x

Jakoukoli, hlavně pořád mastit, čímkoli. Pomáhá i časté oplachování studenou vodou.

des*

Baby aviril,z drogerie za dvacku.Na Divokém západě si dávali špek.

lidus*
hodnocení

0x

SUDÍK-je to pro mimina a je to fantastická mast.

Liduš, já nevím, ale mimina snad nemají "vlka".

des*

suzy soráč,mělas vůbec děti(dítě)?Dítě se oprudí,pri největší péči o ně.Lidově se tomu říká vlk(čertvíproč).A taky jsme na něj dávali Babyaviril.Opruzeniny totiž nejlíp léčí zinek v masti obsažený.Naco hned lítat k doktorovi.Akorát by měl blbé kecy.

Des, děti mám dvě, ale dnes z nich už jsou chlapi, (první se narodil v roce 1969 a druhý deset nato,) takže asi tenkrát jsme tomu říkali jinak než "vlk". Víš, já se s tím výrazem vlastně setkala poprvé před dvěmi roky a to na vlastní kůži *smich* . Zadek mám spíše hubený, a přesto se mi nějak oprudil, poprvé v životě. Vypadala jsem jako ta opice s rudým pozadím - že by pavián? No v každém případě to bolelo a bylo to opuchlé. Já tedy k doktorovi šla, a věř mi, že když jsem na něj musela zadek vystrčit a on mi roztahoval "půlky", tak bych se nejraději viděla už v tom pekle, kam se za chvíli odstěhuji. :D Taky nechápu ten výraz. Proč proboha vlk? Vůbec mi není jasné, od čeho je to odvozeno. Snad nám to někdo vysvětlí. Takže ten doktor mi dal tu mastičku, kterou jsem uváděla a která mne vyléčila. Je tedy faktem, že je na lékařský předpis. Ale myslím si, že by to v lékárně přecejen prodali i tak, tady u nás zcela určitě. Ten doktor blbé kecy neměl, spíše jsem se blbě cítila já. Člověk je takový ponížený, když musí vystrkovat na někoho holou a ještě k tomu opruzenou pr.el. Ale vůbec neprotestuji proti Tvým radám ohledně zinkové mastičky, jen ji neznám a znám jinou. Ale on už si tazatel ten zadek něčím určitě natře, a já mu přeji, aby se mu brzy ulevilo, vím jak jsem z toho byla nešťastná. auauau. *plac*

des*

suzy-tohle jsem prodělal kdysi na vojně,akorát mi do té pr zíral pplkovník a seřval mne jak blázen,jenže jsem za to nemohl,byl jsem rozedřený od neustálého nácviku pochodu.Viděl v tom jen že se chci zašít od výcviku.
Krém proti opruzeninám-nivea baby
Chrání citlivou dětskou pokožku zadečku před vlhkostí a vznikem opruzenin a zarudnutí. Speciální voděodolné složení s 20% oxidu zinečnatého a pantenolem.

Des, tak jsem si tu Tvou mastičku napsala do notesu. Člověk nikdy neví, kdy ho ten zatracený "vlk" napadne a bude kousat a kousat. Vidíš, všechno je to o diskuzi a dorozumění se. Díky Suzy.*placni*

mil®

Taky na vlka dost trpím a to hlavně v létě, když jezdím na kole. Po všech možnejch mastičkách a ubrouscích mi nejvíc letos pomohla dětská mast na opruzeniny a jejich prevenci- "Elasti-Q". Vřele doporučuji. *palec*

des*

suzy-fajn,akorát ta cena nesedí,už je za 65ká.Ale vyplatí se.*hi*

lidus*

Suzy on je SUDÍK na opruzeniny u miminek ale funguje i na dospělé, letos to vyzkoušel v létě manžel a byl nadšený.

ab*
hodnocení

0x

Na vlka a na opruzeniny je mast Endiaron v lékárně.

saman47*
hodnocení

0x

Vyzkoušel jsem hodně věcí ale nejvíc se mi osvědčila červená indulona. Naprosto bez konkurence

rony*
hodnocení

0x
Dík všem za odpovědi, vlka zastřelila kalciová mast :)

miredita
hodnocení

0x

Takže popořádku - pomáhá jakákoli mast na opruzeniny. My máme super zkušenosti s bepanthenem, ale mužu doporučit i ten zmiňovaný Sudocream.

A vlk se tomu říká proto, že to prý bolí jako vlčí kousnutí. S tím zkušenosti nemáme :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]