Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Max doba zadržení

Od: milos12 odpovědí: 5 změna:

mám takoví dotaz asi tak před pul rokem jsem řídil pod vlivem alkoholu,byl jsem kontrolován hlídkou policie čr ta mě následně zadržela a ve skráceném řízení jsem byl odsouzen k 200 hodinám veřejně prospěšných.Ted jsem ,ale zjistil z došlích dokumentu že moje zadržení trvalo 72hodin a 15minut.Je to v pořádku když se všade píše ,že max doba zadržení je oněch 72 hodin?mužu na základě této zkutečnosti žádat o nové stání?.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karelxii*
hodnocení

1x

Na Vašem místě bych byl rád,že to dopadlo jen takto a místo těch 15minut ,by jste se měj raději učit gramatiku=jistě to pro Vás bude užitečnější!

trochu off-topic:

pokud někoho kritizuji za gramatiku, sám tam nesmím mít chybu. by jste český jazyk nezná. tento výraz prostě neexistuje. správně je byste!

k tazateli: měl byste být rád, že to dopadlo takto. kolik jste měl v krvi, že vás na 72 hodin (a patnáct minut) zadrželi?

drap*
hodnocení

0x

Zažádat samozřejmě můžete. Ovšem v nějakou zásadní satisfakci bych nevěřil

buss
hodnocení

0x

A co si od toho slibujete? Kde všade se píše, že doba zadržení je 72 hodin?

hodnocení

0x

Nesouvisí to sice s otázkou, ale já bych Vás odsoudila kromě těch 200 hodin věřejně prospěšných prací navíc ještě ke 200 hodinám povinné češtiny. Snad by to trochu pomohlo, takovouhle mateřštinu jsem už hodně dlouho neviděla.*ee* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]