Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak investovat peníze

Od: petrhavelka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jsem student základní školy 7 ročníku a vydělal jsem si nějaké peníze a chtěl bych vědět co byjste mi poradily do čeho investovat. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

2x

sice nejsem žena, ale poradím Ti, investuj do studia cizích jazyků...

víš co!

užij si prázdnin a neřeš to teď!

a tomu co ti doporučil tu zmrzlinu to bylo *palec*

*smich*

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Nějaké peníze je kolik? Deset korun, sto tisíc, nekolik milónů? Každopádně jako žák 7. třídy základní školy vzhledem k věku budeš někam investovat asi těžko.
Ale jednu radi ti dám. Kup si zmrzlinu;)

lionka*
hodnocení

0x

Určitě do vzdělání ;)

sprite
hodnocení

0x

V tomto veku bych jeste neinvestoval. Zkus to udelat presne jako muj kamarad: Uz kdyz byl mlady, asi jako ty, tak si cast penez setril, napr 50% z toho co vydelal. Za par let budes velice prekvapen kolik penez mas a budes uz mit i vice moznosti kam investovat atd. Dneska uz ma kamarad 21 let a chce zacit obchodovat na burze komodity.

jarmik*

K tomuto názoru se připojuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]