Nejste přihlášen/a.
Ahoj, asi to sem nepatří, ale já už si vůbec nevím rady ... ve třídě máme fakt pěknou holku, takovou princeznu, no a mě se fakt hodně líbí, a od ostatních vím že i já se líbím jí... no ale mě prostě příjde, že ona by nejradši můj vnějšek, a vnitřek vyměnila... ona mě vždycky pozdraví, nebo chce se mnou kecat prostě o něčem, anebo mi třeba jenom řekne že mi to sluší atd. No ale já zareaguju úplně out, dycky řeknu jenom hmm anebo něco takovýho protivnýho... anebo ona má dlouho chvíli, a pozoruje mě, no a já prostě nevim jak mám zareágovat tak zase řeknu nějákou kravinu typu : otoč se...a to samý je když si mě přidá nějáká neznámá holka na netu, na chatu prostě zářim, a myslim si, že si vedu u holek dobře, ale furt je to chování 8 letýho kluka, kterej neví že si nemá ze všeho dělat srandu, a taky začít brát věci vážně... no a když potom přijde na nějákej telefon, nebo procházku ven, tak úplně vyhořim, já bych jí toho tolik co řek, ale já se prostě asi stydím, nebo nevim co...
. A pak kamarádství úplně vyhoří, protože já si zase začnu vymejšlet, že sem byl úplně na mol, že s ní byla nuda, že sem jí neposlouchal atd atd... a to by vlastně mohla říct ona o mě, asi je to prostě moje povaha.
A tak proto se ptám, co s tim, jestli se zakopat 3 metry pod zem nebo hlouběji, nebo se to dá něják vyřešit ...
A kolikpak vám je let? Asi málo, viďte. Myslím si, že se opravdu stydíte, proto máte takové reakce, Nechcete se shodit jako kluk-muž, asi máte strach z odmítnutí, proto mluvíte ty hlouposti. Trošku více si věřte, ono se to časem poddá. Jako trubka se asi choval každý, kdo byl jednou mladý, nezkušený... a pak, jak roky jdou a člověk nabírá zkušeností a zraje, ta trubkovitost od vás odejde. Vydržte a bude líp.
Ve 13 letech je ještě hodně brzy na navazování takových vztahů. Počkej tak 2-3 roky, a uvídíš, že se to zlepší.
Přesně, jak říká Ildika. Na vztahy máš ještě dost času, jsi dosud nevyzrálý a prostě to neumíš. Chceš děvčatům imponovat, vymýšlíš si proto pitomosti, děláš frajera a myslíš, že se jim to bude líbit. Omyl! To se děvčatům vůbec nelíbí. Zatím s nimi klidně kamárádi, ale s nějakým vztahem počkej, až dozraješ. Ono i chování a jednání při vztahu s dívkou má určitá pravidla a k těm jsi se ještě nedopracoval. Nech to opravdu uzrát a za 2 - 3 roky uvidíš, že se budeš bavit s děvčaty úplně jinak než dnes a že budou rády v Tvé společnosti. Jaga.
Pokud stebou chodí do třídy tak se nato rovnou vybodni ..buďte kamarádi ale nic víc; když už se nebudete vídat celý den každy den ve škole pak možná... Vem si že by ti to sní nevyšlo a ty sní měl pak dalši 2-3? roky chodit do stejný třídy... A některý holky maj takový ty nemotory (stydlivky) rády - bo sme tak sladcí :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.