Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat 4 pneumatiky

Od: neon* odpovědí: 10 změna:

Myslel jsem, ze s PPL by to mohlo byt do 200, ale na infolince me rekli, ze to musim omotat do folie po 2 kusech, tzn. 2 baliky a pokud by mel kazdy 10kg, tak zapltim za oba 500 za dopravu.

Nejde to nejak levneji? Dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

trochu nechápu, proč to chce PPL na dvakrát, když bere balíky do 50kg. a to by ty gumy měly mít. dále je tam i max.rozměr 120/60/60cm. a to by mělo být taky ready, tak pak už záleží jen na ceně. samozřejmě zabalit strečovkou dohromady jako jeden ks.

chrest*
hodnocení

1x

Myslím, že u české pošty pokud posíláte 4 pneu (čistě pneu bez disků), tak se to na dobírku vejde do 200Kč.

roboot*

Chrest nemyslete, česká pošta dokonce nevezme ani 2 kusy svázaných pneu. Jedna dobírka baj vočko 140 kč * 4.

Doporučuju DPD a jako jeden celek Vám je vezme Toptrans.

olaf71*

DPD po mě chtělo za poslání čtyř pneu 600+ DPH z Kladna do HK

chrest*

Nene po 2 vezne. Je možné, že DPD a Toptrans budou lepší, ale zkušenost s tím nemám. Chce si to obvolat a pozjišťovat no.

hodnocení

0x

českou poštou , zabalit do krabice a máte jeden balík! nevím v čem je problém!

;)

uska*

Česká pošta nevezme 4 pneu zabalené v jeden balík neboť nedodržíte max. rozměry balíků. Teď mě napadlo to poslat poštou jako obchodní balík, tam je i povolená větší váha i rozměry. Obchodní balík je nepatrně dražší než obyč.,

uska*
hodnocení

0x

Posílala jsem na jaře 4 pneu normálně Českou poštou, také svázané po dvou kusech. Cena byla necelých 300 Kč. Zkuste zapátrat na poště.

buss
hodnocení

0x

Je-li přímá linka busem, lze i takto, nebo přímý spoj vlakem na požádání za obolus...

Jo, to vám za 50 převezu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]