Nejste přihlášen/a.
zdar borci, jak se pozná kapavka? a jaky sou na ni nejlepsi leky?diky
to nemuzu si blby?ten by to stopro rekl nasim a ty by byly nasrany ze sem ji vojel.. ale tak to asi neni kapavka.. kamoska rikala ale ze na to staci penycilin ze ona dycky rekne doktorce ze ji boli v krku ma teplotu kasel a on ji da penycilin a tim to vyleci..
Trocha se mírni, jasný. K lékaři budeš muset tak jako ta, protože léčba této nemoci jepovinná a antibiotika ti v lékárně bez receptu nedají:
no tak to uš tam vubec nepudu to by me jeste zavreli do izolace jako v tom filmu o ty karatene
A antibiotika mi sezene starsi kamoska ona je shani i pro segru
A to nedelaji nekde anonyme vysetreni? ja bych chtel vedet jesli sem uz chlap...
Pokud se potvrdí nemoc u obou, tak ano. Jinak pokud máš kapavku a nenecháš se léčit, tak se vystavuješ trestnímu stíhání. Stojí ti to za to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.