Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba ze slovenska do CR

Od: kambaros odpovědí: 6 změna:

Dobrý den muzete mi nekdo poradit jak dlouho jde platba ze slovenska do CR?

Byla odeslana dne 26.10.2011 a jelikoz nechci byt podveden-jedna se o vyzsi castku tak bych potreboval poradit.Byla odeslana z vseobecne uverove banky ze slovenska-do cr kde miri na ucet ge money bank.Odesilana byla pres zahranicni platbu muzete mi prosim nekdo poradit?Dekuji predem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tyhle banky moc nespěchají a čím jde o vyšší částku, tím méně. Nicméně dle mých zkušeností tak 7-10 dní.

hankauk*
hodnocení

0x

Záleží na tom, jak to má nastavené GE money. Většinou je to ale do pěti dnů od připsání platby ze zahraničí na účet banky.

juldab*
hodnocení

0x

Měl jsi pořídit učet u FIO mají pobočky v obou republikach. Převod je diky tomu skoro okamžity.

Ale drahý-vyzkoušel jsem a stálo mě to pár set kč.

juldab*

Já nevím ale z jejich ceníku Europlatby systémem TARGET2 - max. 2 EUR

doplněno 01.11.11 15:25:

Popř. Příchozí a odchozí platby ČR - SR - zdarma.

doplněno 01.11.11 16:36:

Učet v Eurech fio.cz/...

Ale ten kurz...na Slovensku vložíte např. 100 Eur a v Čechách z toho vyleze 2200 kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]