Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letáky na předváděčky - jak to tam chodí

Od: zubbka* odpovědí: 4 změna:

Má někdo zkušenost se zájezdy či výlety spojené s předváděčkami na které nás zvou letáky ve schrankách? Zajímalo by mě jak tato akce probíhá a jak lákají lidi na předražené zboží. Chcu tam jet ale bojím se že "omylem" něco podepíšu a pak to budu donucena koupit za nehorázný peníz a následně toho několik měsíců litovat. Prý umí dokonale obalamutit. Jaké jsou jejich triky a jak jim odolat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

3x

pokud se bojíte nejezděte, já jsem svéhočasu dostával tyto pomatence následovně - vyslechl, pochválil,nechal přichystat smlouvu a podepsal jako brouk pytlík - podotýkám že vážím120 a měřím 186 nikdy jsem neměl problém oni ano... nikdy jim nedávat občanku před prezentací ani po ní...hezký den

al bunda*
hodnocení

2x

Nejezdi.
Jinak se nediv, jsou to profíci.

cybermagefroll*
hodnocení

2x
Prostě klasické profesionální vymívání mozků:) Zůčastnil jsem se dvou takových akcí (ne teda na prodejním výletu) na které jsem přišel omylem. Z první mě v podstatě na konci vyhodili, protože jsem se před davem chtivých zákazníků zeptal na sice naprosto logickou, ale pro ně velmi nepříjemnou věc:) Na té druhé tam byli jen tři lidi včetně mě. Dva odešli hned jak zjistili o co jde. Já jsem se pohodlně usadil a nechal si masírovat svůj mozek a dychtivě sledoval výklad. Na konci jsem se akorát na ně útrpně podíval, usmál se, tiše procedil mezi zuby že nejsem blázen a odešel. Pohled na jejich kamenné tváře byl mojí odměnou za zmařený čas:)

zubbka*
hodnocení

Tak děkuji za rady:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]