Nejste přihlášen/a.
Už několikrát jsem ve filmech viděl, jak mají někteří lidé sirku v hubě, zajímá mě, jaký k tomu je důvod nebo proč to dělají?
Při čtení vašeho dotazu jsem sirku v ůstech měl, lehce jsem se pousmál a sirku vložil zpět.. Ptáte se proč to lidé dělají.. Něco podobného je, když lidé telefonují se sluchátkem v ruce, většinou sahají po tužce a čmárají, s mobil.telefonem se to neděje..
Je to patrně instinkt o kterém nevím proč se nás drží Bizon
omlouvám se za ůsta s kroužkem.. stalo se , takže ústa..
Podle mě je to náhražka za cigaretu. Kdysi jsem mívala kolegu, silného kuřáka. Po infarktu přestal kouřit. Ovšem od té doby míval v kapse pidikrabičku se sirkami. Jak na něj šla chuť na nikotin, sáhl do krabičky, vytáhl sirku a žmoulal ji v ústech. Prý to pomáhalo zahnat potřebu běžet do nejbližší trafiky a koupit si cigarety.
Pokud se díváte na filmy ze 30. let, tak tam hulili snad všichni... až na děti. Představte si, jak by to ale vypadalo, kdyby měli všichni v puse sirku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.