Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sirka v puse - proč to dělají?

Od: xva odpovědí: 8 změna:

Už několikrát jsem ve filmech viděl, jak mají někteří lidé sirku v hubě, zajímá mě, jaký k tomu je důvod nebo proč to dělají?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bizon*
hodnocení

2x

Při čtení vašeho dotazu jsem sirku v ůstech měl, lehce jsem se pousmál a sirku vložil zpět.. Ptáte se proč to lidé dělají.. Něco podobného je, když lidé telefonují se sluchátkem v ruce, většinou sahají po tužce a čmárají, s mobil.telefonem se to neděje..

Je to patrně instinkt o kterém nevím proč se nás drží :) Bizon

doplněno 30.10.11 20:32:

omlouvám se za ůsta s kroužkem.. stalo se :), takže ústa..

ladinpraha*
hodnocení

1x

Hlavně ve starších filmech. Místo cigarety většina žmoulala sirku, Kojak lízátko.

hankauk*
hodnocení

0x

Podle mě je to náhražka za cigaretu. Kdysi jsem mívala kolegu, silného kuřáka. Po infarktu přestal kouřit. Ovšem od té doby míval v kapse pidikrabičku se sirkami. Jak na něj šla chuť na nikotin, sáhl do krabičky, vytáhl sirku a žmoulal ji v ústech. Prý to pomáhalo zahnat potřebu běžet do nejbližší trafiky a koupit si cigarety.

Pokud se díváte na filmy ze 30. let, tak tam hulili snad všichni... až na děti. Představte si, jak by to ale vypadalo, kdyby měli všichni v puse sirku. *smich*

hodnocení

0x

Já to chápu jako zlozvyk z frajeřiny.;)

alek
hodnocení

0x

Žádná frajeřina, jen těžkej kuřák si nechce zapálit, tak si bere párátko, to dělám já. Zatím to pomáhá už pěkně dlouho.

pt®
hodnocení

0x

Někdo, má sirku místo žvýkačky a je to levnější. - stařenka

imsorry*
hodnocení

0x

To jo, hlavně ve starších amerických filmech. Chlapi se málo starali o ústní hygienu, měli obrovské díry v zubech, tak používali sirku místo párátka. *smich*

buss
hodnocení

0x

Párátka nebývala po ruce, i když v saku na ně byla kapsička. Používám též sirku, zapalovačem se špatně šťáře mezi zubama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]