Nejste přihlášen/a.
Dobry den pozval jsem jedu holku na schuzku a ona jí přijala a jdu sní na led na brusle a chtěl bych se zeptat jak se kní tam mam chovat jestli si sní jen povídat nebo jí taky chytit za ruku a kdyby se mi dařilo tak jí taky dát pusu a jak to mam udělat aby mě přestala brat jen jako kamaráda a jestli si bude myslet jako ja že by to mělo byt rande a ne jen obyčejne přatelske setkání. Předem díky za odpověd´.
Na bruslích ji můžeš vzít za ruku daleko snáz, než někde u řeky. Třeba bude méně jistá, tak jí podáš ruku s tím, že budete jezdit spolu. Uvidíš, že přijme. Bavte se o všem možném, buď příjemný, slušný hovorný, vtipný, ale ne zase vtipný za každou cenu. Nech ji, ať povídá také o sobě. S pusou bych napoprvé počkala, mohl bys ji vyplašit, jak jdeš na všechno rychle.
Až skončíte, jistě ji doprovodíš k jejímu domovu, poděkuj jí, řekni, že to bylo bezva odpoledne, že Ti s ní bylo hrozně fajn a jestli nemá nic proti tomu, abyste si to zase zopakovali. A kdy? No a dál uvidíš sám, jistě se to bude dobře vyvíjet. Tak do toho! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.