Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvodne stránky?

Od: zoufalec21 odpovědí: 13 změna:

dobrý den, dnes jsem se registroval na stránkách sluzby.cz kde na uvodu stálo

Nezávazná registrace vaší činnosti nebo firmy - získejte nové zákazníky!

zadal jsem jméno příjmení a město nic víc. Po dokončení jsem inzerát zveřejnil a asi za 5 minut smazal. Po smazání vyskočilo okno platba kde stojí že mám zaplatit necelých 1800kč *zed* otázka zní mám to platit? nejedná se o podvodne stránky ktere jen táhají peníze? nebo jak mám postupovat moc děkuji snad někdo poradí

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych si z toho hlavu nedělal. V nejhorším to svedete že si děti hrály, nebo jste měl nějaké na návštěvě. Oni by se museli soudit, dokazovat že jste to vše dělal vy... fakt bych se toho nebál.

zoufalec21
hodnocení

Smlouva o poskytnutí reklamního prostoru na portále www.sluzby.cz
Dodavatel:
www.sluzby.cz s.r.o.
Kubelíkova 1224/42
130 00 Praha 3
Web: http://www.sluzby.cz

Odběratel:
odvezu přivezu cokoliv
77900 Olomouc
to je opsany se "smlouvy "asi je to doopravdy podvod jen se obávám toho aby to nešlo přes ip adresu... a nemusel to platit :( nikde žádná splatnost datum uzavření nic *nevi*

juldab*

Příjmením a Městem není nikdo idetifikován. Vždyt by vám ani pošta tu fakturu nedoručila a pokud by byla doporučená ani nesměla doručit.

pt®
hodnocení

0x

Pokuste se napsat na těch stránkách na kontakt zřizovateli stránek, zda je registrace zdarma, uvidíte. co Vám odepíše. Jinak nevím. - stařenka

buss
hodnocení

0x

Ta nezávazná registrace vypadá ..., šel jste přes Vyzkoušet zdarma? Účetní doklad by snad přišel majlem.

zoufalec21
hodnocení

ano vyzkoušet zdarma, něco podobnému dokladu přišlo v pdf v příloze emailu :

Výzva k platbě za prezentaci Vaší firmy a služeb na internetu.
Celkový roční poplatek za Vaši prezentaci na internetu činí 1 728,00 Kč. Tuto částku prosím uhraďte prosím na náš účet s
údaji níže:
Číslo účtu: 8900049033 / 2600 - CitiBank, a.s.
Variabilní. symbol: číslo smlouvy
Roční poplatek: 1 728,00 Kč Rozpis DPH:
Celkem bez DPH: 1 440,00 Kč
DPH (20%): 288,00 Kč
Cena celkem s DPH: 1 728,00 Kč

toto stojí v emailu jako registrovaného zástupce společnosti si vás dovolujeme upozornit, že prezentace vašich služeb na internetu, kterou si k dnešnímu dni prohlédlo 0 zákazníků byla právě ukončena!

Aktivujte svou prezentaci co nejdříve, ať vás zákazníci na internetu opravdu najdou! Stačí uhradit částku 1728.00 Kč včetně DPH na další rok. Úhradu proveďte prosím s těmito bankovními informacemi: /v příloze výzva k platbě v PDF/

akorát nechápu jestli v té příloze co poslali mám platit za registraci a následné ukončení nebo za znovuobnovení...předem děkuji za pomoc :)

Neplatit, neaktivovat a napsat jim, že o jejich služby nemáte zájem. Uvidíte jak na to zareagují a podle toho poznáte, oč jim jde.

cinematic*

Jednoduše to na vás zkoušejí. Takových vychytralců je bohužel čím dá víc. Někteří např. dokonce neváhají denně slídit v databázích živnostenského úřadu a jakmile se objeví nový živnostník, okamžitě mu pošlou "výhodnou nabídku" jakési registraci v databázi firem (něco na způsob Zlatých stránek) samozřejmě za určitý obnos atd. Řešení jednoduché - ignorovat a hlavně nic nepodepisovat, když si nejsem stoprocentně jist (viz. neustále omílané drobné písmo "pod čarou" apod.)!

pt®

Mně se to jeví tak, že uhradíte a pak aktivují. Když neuhradíte, tak neaktivují, čili nebude z jejich strany služba pro Vás. Určitě ještě někdo poradí. Zatím bych se neunáhlila s placením. - stařenka

o8m

šmankoté člověče co blbneš?Spi v klidu a nepřemýšlej nad nějakou Ip adresou a dalšíma blbostma.To ,že otestuješ někým poskytované služby tě ještě k ničemu nezavazuje.Dnešní internet už dávno není tím,čím byl.Je to nástroj pro podvodníky,zloděje a vychcánky.Případná platná smlouva by ti musela být odeslána písemnou formou poštou k podpisu.Nic takového neproběhlo,tak si s tím prosím nelam hlavu :))

zoufalec21
hodnocení

snad máte pravdu jinak díky všem, kteří poradili, (zatím) nic platit nebudu, když bude něco nového napíšu

Člověče, v klidu. Za prvé mi není jasno, kde vzali mail, když tvrdíte, že jste zadal pouze jméno a město. Asi jste jej zadal taky. A za druhé - toto je výzva k platbě za pokračování služby. Vaše stávající prezentace skončila (ukončil jste ji vy) a v případě, že jste byl spokojen, můžete uhradit platbu a oni to spustí na další rok. Stejný mail by vám přišel za rok po ukončení předplatného. Asi na to mají jednu šablonu.

zoufalec21
hodnocení

ano email jsem musel zadat (vytvořil jsem raději nový ) bohužel asi před 2 až 3 rokama naletěl otec na firmu s reklamníma plochama na auto bestoutdoors taky registrace (smlouva s podpisem) stála také kolem 1800kč, nikdo se za rok neozval a smlouva se automaticky prodloužila což dalších 1800 nezaplatil a to se vyšplhalo po půl roku s urokama, pokutama se vším všudy na 3900 což hned zaplatit a smlouvu zrušil - proto nechci takto dopadnout a raději se optám ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]