Nejste přihlášen/a.
Dobrý den četl jsem tady pár zajímavých článku snad by jste mě mohli pomoci ,takže když
Mé Matky Otec měl Sestru ,ta sestra měla dceru(1) a ta dcera(1) další dceru(2) a tato dcera(2) má dceru Anetu a co sní jsem příbuzný
A potom když Tereza je Anety stříně ,jak pak jsem já příbuzný s Terezou
kdo je Tereza...otcova sesta..tetina dcera nebo dcera dcery tetiny? nešlo by to vysvětlit jednoduše...proč všichni chtějí vědět jak se nazyvají..moje sestřice(dcera sbratrance mé matky) je provdaná za mého nevlastního bratra čekají miminko aja bydu nevlastní teta neboli mimčo moje prasestřice
Otec tvé matky + sestra *
tvoje matka - dcera od * ( s tvojí matkou sestřenice, tvoje je to teta)
ty - dcera tvojí tety (je to tvoje sestřenice a neteř tvojí matky)
Aneta (myslím si, že pro vztah tebe a Anety neexistuje výraz)
Pokud bys měl děti, tak by byly ve vztahu k Anetě bu´d vlastník nebo vlastnice.
doplněno 29.10.11 14:52:Podle všeho je stříně jiný výraz pro vlastnici. Ovšem nepíšeš, jak je příbuzná Tereza s tebou? Pokud je příbuzná s Anetou přes otce Anety, s tebou není v žádném příbuzenském vztahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.