Nejste přihlášen/a.
DObrý den všem.
Před více jak 2 měsíci mi byla z Hong Kongu poslána zásilka. Do dnešního dne ji nemám. Jedná se o ověřeného prodejce, takže v tomto problém nevidím. Když si zadám tracking number do sledování u České pošty, vyjede mi informace: "Pro tento druh zásilek Česká pošta informace nezobrazuje". Z pošty mi odepsali to stejné.
Jakým způsobem se tedy má člověk dozvědět, kde jeho zásilka je, když na území ČR "vstoupila"? Jedná se o zboží za 7 dolarů, takže jestli to zdržujou na celnici, tak to jsou opravdu debilové. Ale když už, mohou to snad dát vědět, ne? Díky všem za rady a tipy, jak skutečně zjistit, kde se nachází věc, za kterou člověk zaplatil..i za poštovné... Doufám, že se v brzké budoucnosti dočkám privatizace České pošty, se kterou mám jen špatné zkušenosti.
Použijte vyhledávání zásilek Hongkong Post app3.hongkongpost.com/... Česká pošta vyhledávání doporučených zásilek nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.