Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z České pošty dostat info o zásilce?

Od: kulisek* odpovědí: 3 změna:

DObrý den všem.

Před více jak 2 měsíci mi byla z Hong Kongu poslána zásilka. Do dnešního dne ji nemám. Jedná se o ověřeného prodejce, takže v tomto problém nevidím. Když si zadám tracking number do sledování u České pošty, vyjede mi informace: "Pro tento druh zásilek Česká pošta informace nezobrazuje". Z pošty mi odepsali to stejné.

Jakým způsobem se tedy má člověk dozvědět, kde jeho zásilka je, když na území ČR "vstoupila"? Jedná se o zboží za 7 dolarů, takže jestli to zdržujou na celnici, tak to jsou opravdu debilové. Ale když už, mohou to snad dát vědět, ne? Díky všem za rady a tipy, jak skutečně zjistit, kde se nachází věc, za kterou člověk zaplatil..i za poštovné... Doufám, že se v brzké budoucnosti dočkám privatizace České pošty, se kterou mám jen špatné zkušenosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

montgomery*
hodnocení

2x

Použijte vyhledávání zásilek Hongkong Post app3.hongkongpost.com/... Česká pošta vyhledávání doporučených zásilek nemá.

dzordz*
hodnocení

0x

To číslo vám asi bude fungovat u přepravce, u kterého byla podána a který ji tedy přepravuje k nám. Jestli už je předána naší poště, nejspíš tím pro ně celá záležitost končí a další její pohyby nesledují, musel byste získat asi nové číslo od ČP.

roboot*
hodnocení

0x

Vidíte a my zas přes poštu posíláme kolem 200 zásilek měsíčně a za dobu jednoho roku jsme měli 3 (slovy tři) reklamace.

Rovněž jejich sklady/depa (pošty a hlavní překladiště) je úplně o něčem jiném než ostatní.

Viděla jste někdy depo Toptrans, DPD a jin,? To by jste teprve valila bulvy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]