Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padající vlasy

Od: rasty* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

tátovi začínají padat vlasy a on si na nich hodně zakládá :)

Existuje nějaký učinný lék nebo něco?Rád bych pro to pro něj koupil,nebou dělal neco z bylinek;)

díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

1x

Padání vlasů zastaví jedině podlaha...

jabraka*

Někdo spočítal,že na trhu je2115přípravků proti padání vlasů.Než je všechny odzkoušíš nebudeš mít peníze,ani vlasy

JABRAKA

tomh*

Je mi 21 let..mám kouty a vzadu se mi začíná tvořit koleno. Jsem z toho naprosto psychicky v řiti. Můj otec hára jak rocker, prostě dlouhý a hustý, máma taky a já budu plešatej. No děs. Ale víš co, jsou i horší věci, tak to prostě nějak neřeším. Hodil jsem to na ježka a říkám si, že je důležitý co má člověk v hlavě, né na hlavě :))

Hodně kluků i kolem 18 let začíná plešatit. Je to asi prostředím..sám nevím...

hodnocení

0x

Nic 100% není. Vlasy padají každéum a ke stáří ještě více. Navíc je padání vlasů dáno geneticky.

Informace jen ovlasech najdeš zde:

vicevlasu.cz/...

hodnocení

0x

Mě padají vlasy od 21 let. Asi tak dva roky mě to trochu štvalo a tak jsem zkoušel různé šampony, vodičky atd.( názvy již nevím)s výsledkem žádným. Byl jsem dokonce i na kožním, kde jsem se doktorky ptal, jestli existuje nějaké řešení. Byla upřímná a řekla mi, ať žádné zázraky nečekám, že můžu dosáhnout jen nepatrného zpomalení vypadávání. Dnes ve 34 letech mám náměstíčko a kouty, chodím hodně nakrátko ostříhán a již z toho žádnou vědu nedělám!

maxan*

Mě padají vlasy také už od dvaceti a nejlepší postup na který jsem natrefil a nevypadá hloupě a není drahý, je oholit i ty ostatní. A když ne oholit, tak nosit ultrakrátký sestřih. Mám místo slibů dokonce důkazy, že to nemá negativní vliv na ...hm ..prostě na nic ... ;)

Přesně tak. Hlavně nezkoušet blbosti jako jsou přehazovačky atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]