Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Chtěli bychom vyrazit na lyže do Itálie. Konkrétně zde:
Navštívili jste někdo již tento areál nebo něco poblíž? Zajímalo by nás, jestli tam bude dost sněhu v únoru a jak je to tam s počtem lidí na vlecích a lanovkách. Děkuji za všechny odpovědi.
Pekny den, na Va di Fiemme jsme s pritelem byli predloni ke konci unora, cely nas autobus znamych byl ubytovany ve dvou soukromych hotelech kousek od sjezdovek. Snehu hromady, na vlecich a sedackach jsme ani moc necekali - nekde vubec, nekde chvilku, kdyz se prihnalo nekolik ski skolek Jedine, co nas trapilo, tak byla mlha, pro kterou se dva dny nedalo vyjet uplne nahoru, a tim padem se dole motala spousta lidi.Jeden den jsme taky jeli autobusem hodinu kamsi do jineho sprateleneho strediska, tam byly mnohem hezci sjezdovky, ale bohuzel nazev si nezvpomenu
A nezapomente si na sjezdovce dat horky napoj Bombardino:D
Val di Fiemme
Jinak jsem zapomnela dodat, ze lyzovani luxusni, navic bylo i nadherne pocasi, jen jeden den snezilo...
Přímo v Oberenggu jsem nebyl. Ale jezdím s rodiči do Val di Femme- Trentino v Lednu na závody Tour de Ski, (tedy jako divák ). Ale všechny střediska jsou nedaleko od sebe. Ubytování máme většinou v hotelu Villa Di Bosco. Všude jsou výborně upravené sjezdovky a sněhu dostatek. Nejnáročnější je tam černá sjezdovka Alpene Cermis a Catinaccio, tam jsem to nezkoušel, nohy jsou mi důležitější.:D:D Tak jezdím na méně nebezpečných. Mám raději běžky, než sjezdovky. Ale všude ve Val di Femme je nádherně a nikde se u vleku a lanovek nějak dlouho nečeká, nebot těch vleků je tam hodně. O sníh se nemusíte bát, že by tam nebyl. Tak si to užijte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.