Nejste přihlášen/a.
Dobry den chcci se zeptat, byla jsem v zamestnani 13 mesicu, ale bohuzel po nehode jsem 12 mesicu z toho marodila. Nyni se musim nahlasit na UP a nevim jestli mam narok na davky-respektive jestli v done neschopnosti za me bylo odvadeno zdravotni i duchodove pojisteni. Cetla jsem ze je potreba mit 12 mesicu odvadeneho duch. pojisteni. Moc tomu nerozumim dekuji zaradu. Jinak pre timto zamestnanim jsem jeste nikde nepracovala. Byla to moje prvni prace.
Dobrý den.
Nárok na podporu v nezaměstnanosti má:
Trvalo zaměstnání celých 13 měsíců?
Nezrušil zaměstnavatel zaměstnání ve zkušební době po uplynutí prvních 21 dnů nemoci?
V takovém případě splňujete podmínky pro přiznání podpory.
Při registraci obdržíte výtisk Práv a povinností uchazeče o zaměstnání a budete muset podepsat, že jste s nimi byla seznámena. Protože ale nebude dost času na jejich pročtení, doporučuji se s nimi seznámit v předstihu, abyste se mohla rovnou zeptat na případné nejasnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.