Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vyrobit stojánek na foťák?

Od: ajaja odpovědí: 7 změna:

Ahoj, mám mbil, a chtěl bych si k němu vyrobit i stojánek na filmování, nevíte kde se dá sehnat nějaký návod, nebo video, nebo zkuste navrhnou tasmi :)? Díky Moc Petr

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

cepagis*
hodnocení

0x

Aha - kdysi existoval časopis Udělej (Urob) si sám, tam se dalo najít ledacos. Bohužel, časopis už ve své původní podobě snad patnáct let nevychází, ale taková "blbost" by se tam jistě uchytila. Moc rád bych poradil, ale nějak nechápu zadání. Stojánek, do kterého se upevní telefon tak, aby třeba stál ve svislé poloze na stole a objektivem snímal scénu? Nevím, k čemu to potřebujete, ale jistě by to vyrobit šlo. Určitě bych to řešil neinvazivně, třeba tak, že bych udělal konstrukci, do které bych telefon upínal šroubky na koncích opatřených gumovou podložkou. Anebo upínání na pružinové svěrky... jaký je to mobil?

hodnocení

0x

To se nevyplatí vyrábět, podívej se na Aukro: tr.aukro.cz/...

cepagis*

To jamaca: asi jsem slabší kus, ale kde je na tom Aukru stojánek na mobil? Ještě mě napadla jiná věc - univerzální handsfree do auta, tam bývá upínání vyřešeno. Takže sehnat nějaké starší a pravit jej...

Tedy nevím, ale mnohem snazší je vyřešit upevnění, než dělat celý stativ.

jabraka*
hodnocení

0x

Koupil bych za dvě stovky stativ na foťák a uzpůsobil přichycení na šroub stativu.

JABRAKA

hodnocení

0x

V obchodě,kde prodávají mobily prodávají i stojánky různých velikostí a cen.Manžel si koupil i na foťák za 150,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]