Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze obnovit hustotu a kvalitu vlasů?

Od: rozarka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

někde jsem četla, že existují bylinky, nebo přírodní prostředky na zlepšení kvality vlasů a zároven ˇna obnovení jejich hustoty.

Vlasy mám zeslabené a řídnou mi /nejsem nemocná, ani neberu léky/ *nevi*

Poradíte?;) Děkuji předem.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Vlasy jsou,rodová dispozice,nastrkáte do toho bakulu peněz a bude to k ničemu.Pokud z toho máte trauma jsou příčesy.

hodnocení

0x

Z byliněk je dobrá kopřiva a podběl.

cinematic*

Souhlas, známému zachránila kštici kopřiva.

martinaa*

V jake podobe? Sampon, caj...? Dekuji.

Pitím čaje se rozhodně nic nezkazí, jinak na vlasy udělat odvar a oplachovat jím vlasy po umytí.

hodnocení

0x

Mohou vám také řídnout z nedostaku minerálů v těle,a zeslabené dost často bývají z přílišného barvení či odbarvování,navštívila bych kadeřnický salón,kde vám udělají odlehčený sestřih,následovně vlasy vyživí,a samozřejmě doporučí co s nimi dále dělat a jak se o ně starat,věřte,že vám to pomůže,dnes mají opravdu velice kvalitní přípravky,které v drogerii neseženete.;)Jinak,ta kopřiva je vážně skvělá,používaly ji už naše praprapra...

doplněno 28.10.11 16:16:

Jó,ještě vajíčko,perfektně vetřít do pokožky hlavy,dobře promasírovat,a opláchnout,tak,šup,šup,do toho:)

hodnocení

0x

O vlasech zde už bylo napsáno hodně moc rad. Podívejte se prosím na odkaz dole.

poradte.cz/...

Bylinky, dešťovka, ocet, to je to nejsnažší pro obnovení zdravého lasu. Oplachování vlasů octem po mytí budou silnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]