Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
někde jsem četla, že existují bylinky, nebo přírodní prostředky na zlepšení kvality vlasů a zároven ˇna obnovení jejich hustoty.
Vlasy mám zeslabené a řídnou mi /nejsem nemocná, ani neberu léky/
Poradíte? Děkuji předem.
Mohou vám také řídnout z nedostaku minerálů v těle,a zeslabené dost často bývají z přílišného barvení či odbarvování,navštívila bych kadeřnický salón,kde vám udělají odlehčený sestřih,následovně vlasy vyživí,a samozřejmě doporučí co s nimi dále dělat a jak se o ně starat,věřte,že vám to pomůže,dnes mají opravdu velice kvalitní přípravky,které v drogerii neseženete.Jinak,ta kopřiva je vážně skvělá,používaly ji už naše praprapra...
Jó,ještě vajíčko,perfektně vetřít do pokožky hlavy,dobře promasírovat,a opláchnout,tak,šup,šup,do toho
O vlasech zde už bylo napsáno hodně moc rad. Podívejte se prosím na odkaz dole.
Bylinky, dešťovka, ocet, to je to nejsnažší pro obnovení zdravého lasu. Oplachování vlasů octem po mytí budou silnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.