Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na kamarádku není spolehnutí

Od: miu* odpovědí: 2 změna:

Strašně jsem se pohádala s kamarádkou, byly jsme dohodnuté, že přijede ke mně na víkend, nepřijela, neomluvila se. Udělala to 2x po sobě, skoro dva měsíce spolu nemluvíme, já naštvaná, jak jetel. Pak mi napsala, omluvila se, že to prostě pos*ala a že se to nebude opakovat a bla bla bla... od té doby jsme spolu byly na dvou akcích, vždy jsem přijela já...dnes ráno měla přijet, ještě jí schválně říkám včera večer, aby se ozvala...takže si teď píšeme, ale o tom zda dorazí nebo ne ani slovo...to se jí sakra mám zase ptát...? Přijde mi, tím jak se chová, že o mě nemá zájem...Jestli se ona sama k tomu nevyjádří, tak se zas pohádáme, nesnáším tyhle nezodpovědný lidi...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ačkoliv se říká: ČiŇ lidem jen to, co si sama od nich přeješ", oplatila bych jí stejně, aby věděla, jak to chutná. Smluvila bych si s ní něco zajímavého a pak to pár hodin předem odřekla. nebo ani to ne, podle toho jak se chovala ona. Ať si čeká na nádraží... A když by se mi o tom zmínila, usadila bych ji tím, že apoň vidí, jaké to je a že ona mi to udělala už mnohokrát. Buď se chytí za nos, půjde do sebe a polepší se, nebo to spolu skončíte. Jistě máte i jiné kamarádky, lepší, tak proč pořád visíte na té nespolehlivé? Tohle jednání není mezi kamarádkami omluvitelné a rozhodně bych jí ho netolerovala. ;) Jaga.

claire*
hodnocení

1x

To není dobré. Měla jsem taky takovou kamarádku. Měla - už ji nemám, už ji ani neznám. Byly jsme parta čtyř holek a ona pořád něco odříkala. Když jsme byly domluvené na výlet, na kafe, na víkend - na poslední chvíli to obvykle zrušila. Bylo fuk, co jsme my ostatní třeba musely zařídit, prostě nejela. Mohly jsme být domluvené všechny, nebo jen dvě z nás, ale na ni nebyl spoleh. Pak jsme si všimly, že ona nám nepíše. My jí ano, ona sama od sebe nikdy. Po skončení školy jsme se nevídaly, až po několikaměsíčním uhánění jsme ji vylákaly na kafe, ale seděla tam a mlčela. Neměly jsme si s ní už co říct...

Soustřeďte se na své další kamarádky a tuhle nechte stranou. Řekněte jí ale (v klidu), co Vám vadí a proč (a taky se zamyslete nad sebou, jestli náhodou jste neudělala něco, co se jí mohlo dotknout nebo tak). Jestli jí na Vás záleží, ozve se a zkusí se napravit. Jestli ne, tak žádná škoda - přece byste nechtěla trávit čas s někým, kdo se o Vás nezajímá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]