Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trojúhelník, jak ho vyřešit?

Od: asimrcha odpovědí: 15 změna:

Chápu, že následujcí řádky budou odsouzení hodné a že se zde najde plno moralistů, ale přesto bych potřebovala z lidského hlediska poradit.

Každý jsme nějaký a jedna z mých nejlepších přítelkyň má ráda sex, hodně. Obdivuji její odvahu, do čeho všeho se pouští. A kolik chlapů vystřídá. Pointou je, že se nám zalíbil stejný kluk. Jsem po rozchodu, takže se z toho pokouším vyhrabat, nehledám vztah. Kamarádka neváhala ani minutu a s dotyčným si to rozdala, bez ohledu na to, že jsem taktéž projevila zájem, zkrátka musí být první. Takže se třikrát sešli, jen za účelem sexu, čím víc z něj byla nadšená, tím víc a upřímně jsem jí v tom podporovala. Jenže aby to nebylo tak jednoduché, ouha, sehnal si na mě kontakt a začal mi psát. Je to příjemné, jelikož jsem nemocná, nemůžeme se sejít, ale píšeme si několik hodin denně. Jenže problémů je hned několik :

1. Jakmile začal psát mně, přestal se zajímat o kamarádku. Tudíž ta mě bombarduje telefony a schůzkami a vylévá si srdce, že neví, co se s ním děje. Úplně o ní ztratil zájem a ona je z toho na mrtvici. I když jí jde jen o sex (nebo je to jen póza) , potřebuje si udržet jeho pozornost. On cítí zřejmě vůči mně nějakou povinnost, takže mi vždy říká, co mu píše a jak ho zve k sobě. Ona zoufalá se o to se mnou taky dělí. Takže stoprocentně vím, jaká mezi nimi probíhá komunikace. I když mě je to úplně jedno...

2. Často se naše debaty stáčejí k sexu. Stoprocentně vím, že se se mnou nechce vodit při měsíčku za ručičku a já bych to ani nechtěla. Jde o sex. Přistoupila jsem na tuhle rovinu komunikace, ale najednou jsem dostala strach. Strach, že po šesti letech vztahu a sexu s jedním chlapem nic nedokážu. Budu se stydět nebo prostě nám to nebude vyhovovat a bude to úplně divné. Potkali jsme se jen 2x na společenské akci, takže třeba je úplně jiný než jsem si ho vymalovala. Kamarádka ho popisuje jako sexuální mašinu a já mám strach, že zklamu. Nechci dojít k závěru, aby si řekl, že měl raději zůstat s kamarádkou. Strašně bych si přála, aby to v tomhle směru klapalo.

3. Narovinu si vysvětlil s kamarádkou, že jde čistě jen o sex a napíšou si jen ve chvíli, až bude chuť, ona mu to potvrdila. Sama řekla, že ani nic jiného nechce a nečeká. Přesto mi prostě svědomí říká, že jsem strašná mrcha. S ním jsem se dohodla, že pokud se mezi námi něco stane, kamarádce to neřekneme.

A já se ptám, šli byste do toho? Přes všechny ty " VELKÉ ALE", pustili byste se do takového dobrodružství? Strašně si to přeju a strašně se toho bojím a strašně se stydím za své chování vůči přítelkyni.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Já bych do toho nešel.Protože je to vztah který nikam nevede.Zvlášť když jde o přítelkyni.Časem se to proflákne a bude zle.Nafurt.Ať jim jde oco chce.Už jen to že bych byl č2.

hodnocení

0x

To není dobrodružství, to je spíš bláhovost. Jasně, že se i takové věci stávají, ale já bych do toho určitě nešla. Až ho omrzíš, půjde za jinou. Za tebou si možná někdy zase jen ,,odskočí"... *stop*

doplněno 28.10.11 00:00:

No..odpověděla jsem, nač ses ptala...Konej podle svého vědomí a svědomí. Vztah s kamarádkou ti to ale zřejmě neutuží. Měj hezkou dobrou noc!

asimrcha
hodnocení

Promiňte, ale mně jde jen o sex...rozhodně do toho nechci zatahovat JAKÉKOLIV city, jsem těžce nad věcí... je to pro mě léčba od předchozího vztahu...je mi jedno jestli budu desátá nebo padesátá, jestli spolu vyspme jednou nebo každý týden, je to moje terapie... jde mi jen o to nezklamat a brát ohledy na kamarádku, u které jsem uvedla, že je prostě lehčí a vystřídá několik chlapů do týdne.

dzordz*

Mně to vyznělo tak, že o to vám jde všem třem, takže vlastně žádný problém neexistuje? :)

asimrcha
hodnocení

Pravděpodobně neexistuje, chápete to správně :) ...jen mám strach z osobního selhání, že už to neumím, přece jen jeden chlap šest let... a děsí mě náhlé hysterické scény kamarádky, že s ní nekomunikuje, nerada bych ji ranila, i když ona sama se na to koho raní neohlíží, což teda není omluva...

des*

Takže jste nad věcí a zajímá vás kamarádka a vztah k ní.Není co řešit,na kluka kašlete.Ji znáte déle a to co dělá neodsuzujete.A tože se vám líbí ten sám kluk?No bóže ještě jich bude,,,,,.

claire*
hodnocení

0x

Podívejte se - píšete, že kamarádka Vám ho vyfoukla před nosem, aby byla první. Tak se na ni taky neohlížejte. Když Vám jde jen o sex a city do toho nechcete tahat, směle vpřed. A pokud jde jen o sex Vám, kamarádce i tomu klukovi, tak zkuste jít do trojky, ne?

asimrcha
hodnocení

Právě to byl první impuls, který spustil naše dopisování ;) , kamarádka bez mého vědomí dohodla společný víkend, kde si to užijeme všichni tři, bohužel jsem onemocněla a nic se nekonalo a on přestal mít zájem o trojku a chce si to užít jen se mnou.

stribrnak*

to je jasan,sex ve třech ,o to mu asi jde,ale v budoucnu to nemusí být asi dobré ,ale jsou i takové kamarádky,kterým je to fuk,jestli jdou s tím a nebou s tou,zkuste to,s pozdravem Milan

hodnocení

0x

Promiňte, asimrcho, opravdu nechci moralizovat. Nejdřív mi Vás bylo docela líto. Měla jste 6 letý vztah s mužem a ten skončil. Proto jsem se zpočátku mylně domnívala, že Vám je po něm smutno a že chcete navázat plnohodnotný vztah nový, včetně citů, které ke vztahu neodmyslitelně patří. Jenže jsem zjistila podle Vaší zpovědi, že jste opravdu asi mrcha. Nejde Vám o vztah, o city, o lásku, jen a čistě o to náhodné zaskotačení. S kýmkoli. A to je nejsnadnější cesta do pekel. Přijdete o dobrou pověst, slušný chlap o Vás nezavadí, proč by také měl chtít to, co mělo už 50 chlapů před ním? Na to jsou muži hákliví. *cert*A zvláště v dnešní době hrozí řada nejrůznějších nemocí. Ani to s Vámi nepohne? Vadí mi zvláště to, jak bedlivě všechno plánujete a promýšlíte, cituji: pokud se mezi námi něco stane, kamarádce to neřekneme. To prostě není cit, ale chladná kalkulace.

V životě bych do podobné situace nešla a pohrdám těmi, které jdou. Pokud Vám chybí vztah, najděte si slušného muže a buďte si věrni. Pokud Vám jde jen a pouze o to "ošolíchání", kupte si raději robertka. Naděláte méně malérů ve vztazích i ve svém zdraví. *zed* A hlavně - nebudete mrcha! Jaga.

asimrcha
hodnocení

Promiňte, ale pokud jste někdy zažila, že po dlouholetém vztahu se na Vás chlap vykašle ze dne na den, vyhodí vás z nového bytu a oznámí, že tam chce bydlet s jinou. A to bez známky jakéhokoliv přechozího konfliktu či nedorozumění, pochopila byste, že člověk v téhle chvíli nemá rozhodně pomyšlení se pouštět do nějakého nového vztahu. Jsem z toho špatná, hubnu, ale rozhodně vím, že chci zapomenout a v životě to ex příteli neodpustím. Pro tuto chvíli na vztahy nevěřím a nemyslím, že bych někdy mohla nějaký mít a být šťastná. Chápu, že tyhle pocity odnese čas, otázkou zůstává kdy... .

Z toho, co jste napsala mi vyplývá, že jsme od sebe věkově vzdálené více let. Doby, kdy se dělili chlapy na slušné a na ty darebáky, jsou aspoň v mé generaci ty tam. Nějak cítím, že si potřebuju dokázat, že tím, že mě odkopl nepatřím do starého železa. A ani jsem neřekla, že budu nyní spát s každým na potkání, jde vyloženě o tohohle jednoho chlapa, který mi imponuje. Nic méně Vám děkuji za Váš názor.

Nijak Vás neodsuzuji, na to nemám právo. Jsem asi o hodně starší, je mi 56 let a mám jednoho muže už 36 let. Spolu jsme vychovali děti, spolu stárneme. Přesto nebyl náš život pokaždé jen procházkou, přišly i těžké chvíle. Ale vydrželi jsme oba. Chápu také, že zklamání bolí a trvá dlouho, než bolet přestane.

Myslím si ale, že na to jdete ze špatného konce. Píšete, že si potřebujete dokázat, že tím, že Vás odkopl nepatříte do starého železa. Proto ale není potřeba ze sebe dělat mrchu a intimně se stýkat s mužem bez lásky a citů. Šla bych na to jinak: pěkně bych se oblékala, pečovala o sebe a s kamarádkami občas někam vyšla. Do kina, divadla, posedět, zatancovat. Chlapi u toho přímo být mohou, ale nemusí.být nemusí. Jistě se s Vaším bývalým někde potkáte /či sama chytře zařídíte, aby Vás viděl/ a když uvidí, jak jste pěkná a upravená, veselá, společenská, určitě zalituje, že to skončil. A to bude ta správná pomsta, ne hned podržet někomu bez lásky, jen proto, abych si dokázala... Tak ať to brzy přebolí.*placni* Jaga.

jumba
hodnocení

0x

Ptáte se, jak to vyřešit. Já říkám nijak, až to kamarádka zjistí, všechno se vyřeší samo. A to zjistí! Možná dřív, než budete chtít.Pak Vám bude na zvracení ze sebe. Přjdete, jak říkáte o "NEJLEPSI" kamarádku.Je tolik možností, jak to zjistí.Tamtamy pracují strašně rychle. A já bych nikdy už o takovou ženskou nestál, ikdyby měla ten důvod, jak píšete. To totiž není pádný důvod, abych se choval jak utržený odřetězu a fungoval na zavolání. Bud se chcete nějak pomstít za to, že Vás jeden opustil, nebo Vás to asi tak netrápí, když dokážete na takový návrh přistoupit a vyspat se s dalším na písknutí. Ale je to Vaše věc, já jen napsal názor.

martinaa*
hodnocení

0x

"nechci do toho zatahovat jakekoli city". Tak to uz je pozde. Pokud dumate, jak se na to bude tvarit kamaradka, jak to zaonacit, abyste byla za sexualni dracici, pisete si s nim sms (zatim tedy bez sexu), a nejak jste si ho vymalovala. Mate tam city z obou stran. Kdyby Vam slo pouze o sex, bylo by Vam jedno, jak se na Vas ten druhy kouka a jaky je uvnitr.

Abyste se necitila pritelkyni neco dluzna, pozvete ji na trojku, kdyz je podle Vas tak odvazna. Jinak pokud se Vam dvori nejaky muz a Vam se to libi, nabidku prijmete. To, ze predtim nekolikrat spal (nikoli chodil ani nic jineho), s Vasi kamaradkou je nepodstatne, ackoli to ona kamaradka muze vnimat jinak. Jenze - pokud sama tvrdila, ze ho ma pouze na sex, to uz je jeji problem...

noobi*
hodnocení

0x

Všem vám třem jde jen o sex? Zkuste trojku *smich* .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]