Nejste přihlášen/a.
Dobry den.
Zeptali by jste se holky ze tridy jestli s vama nepujde na ples pres FB? Mam obavy, ze kdyz se ji dneska nezeptam tak mi ji veme nekdo jiny. Zaroven mi to prijde hodne blbe ptat se ji pres FB. Nehlede na fakt, ze muze snadneji odmitnout. Duvod proc to musim resit rychle a navic pres Fb je jednoduchy. Stydel jsem se ji zeptat jestli by nesla a zaroven jsi nejsem jist zda bude predtanceni ve stylu kluk s holkou- bal jsem se abych se neztrapnil tim, ze nic takoveho neni a ja blbec se ji budu zeptat zda by se mnou nesla. Bohuzel to hrozi i ted, ale s tim uz toho moc nenadelam.
Já bych se jí tedy přes FB rozhodně neptala. Narostla mi huba a tu bych v tomto případě použila. Není dobrá jenom k tomu, aby sis do ní strkal řízky. Můžeš se pomocí ní i vyjádřit. Za dob Tvých rodičů a prarodičů také nebyly žádné FB, žádné chatování, a kdo chtěl, seznámil se. Musel být ale přiměřeně hovorný, vtipný, nepoužívat vulgarismy. A jak byl takový hoch, který se uměl bavit, u děvčat oblíbený.
Dneska je to samá elektronika, mladí se seznamují či si dávají schůzku z tepla obýváku mačkáním knoflíků a není možná daleko doba, kdy pomocí FB budou sexuálně žít, rodit apod. Nebo chodit na rande s počítačem, místo s druhou osobou.
Jen za ní pěkně vystartuj a zeptej se jí slušně přímo, co by tomu řekla. Nemůže se Ti stát nic horšího, než že Tě odmítne. A neschovávej se za FB, to k ní není fér. Raději bych dala přednost chlapci, s kterým se mohu bavit naživo, než jenom na něj brejlit přes obrazovku. Tak do toho! Jaga.
A pokud jsi té dívce sympatický, jistě přehlédne tvůj stud /neoprávněný/ a třeba i to, že se v něčem trochu jak říkáš sám, ztrapníš. Přejde to vtipem a uvidíš, že to mezi vámi bude dobré. Ať Ti to vyjde.
Jsem strašnej vůl. Při testu mi ochotně poradí, celý minulý ročník jsme po sobě "tajně" koukali (snad to nebyly jen náhody) a tak.
Jenže tak nějak se "bojím" jejích kamarádek. Vím, že na ně dost dá a během výuky a přestávkách se k nim tulí ( ne lesba opravdu není). A to mě tak nějak odrazuje se jí zeptat jelikož její kamrádky mě moc nemusí poněvadž jsem poněkud tichej tvor :D Vím, že ona je jiná než její kamarádky, ale překonat ten strach se jí na to zeptat bude jedna z těžších věcí v mém životě. Bohužel když se jí dneska přes FB nezeptám tak riskuju, že jí osloví někdo jiný. No a nebo to ještě do pondělka risknu a zeptám se jí až po víkendu...a nejhezčí nejsem takže jestli jí jsem sympatický to bohužel nemůžu posoudit :/
Jestli si běžně a často píšete, klidně jí to napiš. Jinak možná spíš zavolat nebo se domluvit, že budeš zrovna náááhodou mít cestu kolem a jestli na ni můžeš zazvonit jen na pár minut u baráku.
Co se týče těch obav - "Když se nezeptáš, odpověď je vždy ne". (Je to z nějakého delšího citátu, zbytek si nepamatuju, nebyl podstatný )
Právě na Fb jsem jí ještě nikdy nic nenapsal. A číslo na ní taky nemám. Je to špatný. Snad dostanu ještě jednu šanci v to pondělí. Když se objeví online tak dostanu strašný pocit nervozity a nudu se "bát" cokoliv napsat Už vidím jak to hned začne psát dalším kamarádkám, že se jsem se jí zeptal atd...každopádně jsme v posledním ročníku tak bych to po zbytek nějak přežil. I když budu muset doufat, že z obyčejné otázky neudělají vědu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.