Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz já a můj manžel máme sk. A+ ale už asi rok se pokoušíme o dítě ale pořád nic.Už nevím co mám dělat prosím o radu.Od někoho se dozvím že je problém ve skupině že jí máme stejnou a někdo zase říká že v tom problém není tak já už nevím čemu mám věřit miminko si móóóc přejeme
Vy se snažíte teprve rok? Ale to přeci není žádná veliká doba. I když Vám se to asi zdá. Nesmíte se na to tolik upínat. Z vlastní zkušenosti vám mohu povědět, že se zadařilo ve chvíli, kdy jsem se na všechno to snažení vyprdla a nechala to osudu. Doporučuji vám však návštěvu gynekologa, aby vás prozkoumal, jestli nemáte nějaký problém. Většinou se toto podrobné lékařské vyšetření děje, resp. je doporučováno po roce neúspěšného snažení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.