Nejste přihlášen/a.
Mám špatnou zkušenost s ePojištěním.cz, chtěl bych upozornit na jejich praktiky a navíc mě finančně poškodili, jen nevím, kam se se stížností obrátit. Prosím o radu.
Jedná se o jejich fígle s bonusy, buďte obezřetní! Já jsem byl, a přesto jsem teď , díky nim, dlužníkem ČKP.
Nebudu reagovat na případné poznámky této společnosti. Však to znáte, nikdo nic nepřizná.
Navíc s nimi komunikujte v případě problému jen písemně, jak povolíte telefonickou domluvu, tak toho zneužijí k obrazu svému.
Jsem jen náhodný ,,kolemjdoucí" a začetl jsem se do několika témat zde a hlavně rad. Dovolím si nyní zde zareagovat na toto téma. Tento problém totiž řeším v současné době i já sám. Se stížností u ČNB jsem nepochodil, je to od ,,čerta k ďáblu". Výše uvedená možnost (ČOI, SOS) , by mě nenapadla, ale nezdá se mi to zase až takový nesmysl. Byl jsem ve své podstatě podveden a nehodlám se s tím smířit. Mě radili Ministerstvo financí, ale tam mají asi podobných stížností ,,něurekom" a tak jsem to zavrhl -prozatím. Stejně ,,postiženým" zdar! Jirka.
Ještě k tomuto portálu, ale to je spíš pro správce. (Omlouvám se tedy, že to dávám sem). Je hodně užitečný, škoda jen, že se některé debaty zvrtnou do stylu ,,kecání o ničem, anebo o mě a mých zážitcích." Všiml jsem si, že někdo poradí dobře, přijde druhý, dá za pravdu prvnímu, chopí se dobré odpovědi, přidá k ní ,,své slohové cvičení" a diskutuje až do úmoru, jakoby to byla jeho vlastní myšlenka. Musí to poškozovat ,,původce rady". Brrr... na to bych asi neměl nervy a upřímě obdivuji všechny trpělivé rádce, kteří se i přesto snaží držet se tématu a být užiteční druhému. Když vidím, že něčí odpověď má opravdu hlavu a patu, tak bych se mu do toho neplet jen proto, že také potřebuji přijít se svojí ,,troškou do mlýna". Protože pak může každá dobrá rada a rádce, vyjít naprázdno. A také mi zde připadá hodně lidí pohodlných. Sami by leckdy odpověď našli, kdyby hledali...Ale proč by to měli dělat, když jim druzí najdou příslušný odkaz, nebo za ně vyčerpají na internetu odpověď a naservírují přímo pod nos..?
V loňském roce jsme si zařídili povinné ručení pro našeho 18 letého "mladíka Fordíka". Protože problémy zatím žádné nenastaly, uvítala bych Vaše varování, tady, nebo třeba i vnitřní poštou, abych věděla co od nich případně můžeme čekat. Při zřizování smlouvy /vše probíhalo telefonicky a poštou/ byli velice příjemní /na mé gusto až moc/, ale zatím nás opravdu nijak nepodsekli. Děkuji za radu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.