Nejste přihlášen/a.
Dobrý den před měsícem sem pozval holku na schuzku ale ona řikala že nemá čas a at´ se ozvu jindy tak jsem jí na psal minuly týden jestli tedy někam zajdem a ona říkala že v týdnu má zaracha a v sobotu jede nakupovat a v neděli je u táty a tak jsem se chtěl zeptat jesti má smysl se o něco ještě pokoušet ted´ o podzimních prázdninách? jo a minule jsem jí napsal tak snad jindy a ona mi odepsala doslova jj určo a já nevím jestli má nebo nemá zájem co myslíte vy? jo a dneska bude vědět jestli bude mít přes prázdniny zaracha a tak neví kdyby měla to zaracha zrušenyho jestli jí skusit ještě jednou nějak oslovit
opláchni si raději přirození studenou vodou a vyprdni se na ní. když nebude mít zaracha, tak bude mít něco jinýho ( dámy vědí co myslím). dej si radši kousek nějakýho sportu , nebo co Tě baví a počkej až nějaká kočka pozve Tebe. Jiná doba.
navíc, dneska mají děti rády zaracha,aspoň nemusí ven, to by je totiž zabilo
Domnívám se,že tato holčina nemá o tebe očividně zájem,jinak by se chovala naprosto jinak,popřemýšlej,není to těžkéVždyť si vymýšlí veškeré nesmyslné argumenty,aby s tebou nikam nešla,bohužel,je natolik zbabělá,že ti to do očí přímo nechce říci
Je vidět,netrpělivé mládí.Máš o děvče zájem a tak každý den bez kontaktu a nebo nejistota je pro tebe strašně dlouhá doba.Proč si myslíš,že nemá zájem?Třeba je to opravdutak jak píše.Někdo má větší volnost a někdo zase tužší domácí režim.Vše nemůže být vždy podle našich představ.Nehledě k tomu,že ona v tomhle věku může mít jinou představu o vztahu a teprve bude objevovat svět druhého pohlaví.Neuspěchej to a buď trpělivý.Sázej zatím spíš na kamarádství.
já:nechceš se mnou někam zajít
ona:
no ale já ted nemůžu v so jedem nakupovat a každou neděli jsem u toho tátky
tak když mě pustěj na prodlouženou tak třeba tam se uvidíme
já: tak ok snad jindy
ona:
určitě
třeba už mi zrušej zaracha v tejdn...ale musim dosatat aspon nákou jedničku
opravdu nevím z tohoto rozhovoru co si myslet
Ty jsi ukázal, že máš o ní zájem, ale myslím si, že je to asi tak všechno. Kdyby byl zájem oboustranný, tak Ti napíše. Je tolik možností, jak Ti dát vědět, co a jak. Už bych se jí nevnucoval. Holky, když mají o kluka zájem, tak dokáží zavolat, nebo jinak dát najevo zájem. Nevolal bych, ale prázdniny bych si zařídil jinak a uvidíš, jestli se ozve.
já:nechceš se mnou někam zajít
ona:
no ale já ted nemůžu v so jedem nakupovat a každou neděli jsem u toho tátky
tak když mě pustěj na prodlouženou tak třeba tam se uvidíme
já: tak ok snad jindy
ona:
určitě
třeba už mi zrušej zaracha v tejdn...ale musim dosatat aspon nákou jedničku
opravdu nevím z tohoto rozhovoru co si myslet
To děvče o Tebe evidentně nestojí. Má zaracha, nemá čas, musí jít nakupovat, musí jet k tátovi... prostě samé výmluvy. Nevím, proč Ti to neřekne přímo. Možná si Tě nechává jako takové želízko v ohni, kdyby nikdo jiný nebyl, tak potom lepší Ty než žádný.
Nech to plavat a rozhlédni se okolo sebe. Vidíš, co kolem chodí pěkných holek? Tak vzhůru do toho, s nějakou se seznam a uvidíš, že brzy zapomeneš na tu, která pro Tebe neměla čas. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.