Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na ni zapomenout

Od: rori* odpovědí: 6 změna:

Je to více než rok, co jsem se seznámil s jistou osobou. Beznadějně jsem se do ní zamiloval, ale je zadaná. Prostě chci někoho, koho nemohu mít. Poté jsem sní přerušil veškeré kontakty stím, že na ní "zapomenu".. A ono se to zlepšilo, ale poslední dobou je to zpět, a pořád na ni myslím, jsem akorát smutný, a trápím se. Nevíte někdo co stím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

přiznej si, že se v tom topíš a nejdeš dál, zkusil si pauzu, ale nešel si dál.

hodnocení

0x

Smiř se s tím, aby sis zbytečně neubližoval. Vzpomínky časem vyblednou a bude zase dobře.

rori*
hodnocení

Copak o to, já jsem se stím smířil a přiznal, ale je to, jako by to bylo včera..

hodnocení

0x

Vždyť sis odpověděl sám,chceš někoho,koho nemůžeš mít,jó,milý zlatý,tak to v životě chodí,ovšem věz,že čas je opravdu nejlepší lékař,a ten rány zahojí,po čase na ni budeš s lehkou nostalgií vzpomínat,a třeba zrovna v té době,kdy tě bude objímat ta pravá a krásná žena po tvém boku,a společně a s radostí budete spolu vychovávat vaše vysněné ratolesti.Život je hra,a my jsme ať chceme či ne,její herci.*uf*

jumba
hodnocení

0x

Asi jste zatím nenašel tu pravou holku. Nebo jste se ani nesnažil. Přejte ji, že je štastná, spokojená, jestli ji máte rád. Copak Vy jste neměl žádnou holku, během roku? Nebo jste se s některou rozešel a ted zase jste začal vzpomínat? Sám víte, že ji nemůžete mít, protože je zadaná. Radit Vám můžeme, ale Vy musíte sám chtít stím něco udělat.

buss
hodnocení

0x

Dyť jsou to jen chemické pochody, neutralizovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]