Nejste přihlášen/a.
kde sehnat práci na doma, aby to nebyl podvod? Nepotřebuju nehorázné sumy, spíš jen přivýdělek, ale jsem nedůvěřivá a nabídky na internetu se mi moc nezdají, Nevíte o něčem?
Nikde (práce domů neexistuje). Založte si živnost na tom, co dobře umíte, a po čem je poptávka.
doplněno 01.01.13 20:22:Ohneto, Vaše maminka pouze potvrzuje pravidlo.
95 % "nabídek práce" není podvodem, nýbrž nabídkou podnikání (ten, kdo čte, nač reaguje, nenaletí). A spíše bych řekla 99,5 %.
___ Existují zaměstnavatelé, kteří za určitých podminek umožňují svým zaměstnancům práci z domova (nejčastěji v oblasti IT), další možností jsou překlady, výuka prostřednictvím webinářů, ...
Další nabídky bývají určeny zájemcům s ID I., II. nebo III. stupně, často jde o práci telefonistek nebo tel. operátorů.
___ Prosím nekomolit přezdívku a psát malými písmeny: ivzez Děkuji.
doplněno 01.01.13 20:25:Pro tazatelku:
Nejde-li o jednorázový prodej, měla byste mít živnostenské oprávnění i pro Fler a podpobné portály (bývají kontrolovány).
Vyrábíte-li šperky, zkuste s nabídkou (vzorkovnicí) oslovit prodejce. Nebo si zařiďte živnost a prodávejte své výrobky sama.
Dalo by se říct, že 95% práce na doma inzerované na internetu je podvod. Je dobře, že nepatříte k velkému procentu lidí, kteří to neprokouknou . Proto je těžké sehnat sehnat nějakou domácí brígádičku. Poptejte se známých, popř. využijte svých dovedností (vyšívání, háčkování, pletení atd.) Na internetu stěží narazíte na nějakou seriozní nabídku.
izves: ale existuje, jen to chce na nějakou kápnout, nejlépe přes známé. Má máti si k důchodu přivydělává šitím bot.
doplněno 01.01.13 18:50: jé pardon, samozřejmě iVzes
já to snad správně neopíšu . Tak dotřetice Ivzez
Tak pardon za velké I
P.S. já su taky s malým
Vyplňování internetových dotazníků. Je to za hodně málo peněz, ale trochu u toho i bystříte mozek. Mrkněte na ivyzkumy.cz, my-map.cz. Je jich mnohem víc...projděte si internet. Je to opravdu jen malý přivýdělek, ale lepší než nic. Potom podobný portál jako flér, je tisicveci.cz, nebo spechato.cz Tak hodně štěstí při hledání...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.