Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma

Od: prace odpovědí: 6 změna:

kde sehnat práci na doma, aby to nebyl podvod? Nepotřebuju nehorázné sumy, spíš jen přivýdělek, ale jsem nedůvěřivá a nabídky na internetu se mi moc nezdají, Nevíte o něčem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nikde (práce domů neexistuje). Založte si živnost na tom, co dobře umíte, a po čem je poptávka.

doplněno 01.01.13 20:22:

Ohneto, Vaše maminka pouze potvrzuje pravidlo.

95 % "nabídek práce" není podvodem, nýbrž nabídkou podnikání (ten, kdo čte, nač reaguje, nenaletí). A spíše bych řekla 99,5 %.

___ Existují zaměstnavatelé, kteří za určitých podminek umožňují svým zaměstnancům práci z domova (nejčastěji v oblasti IT), další možností jsou překlady, výuka prostřednictvím webinářů, ...

Další nabídky bývají určeny zájemcům s ID I., II. nebo III. stupně, často jde o práci telefonistek nebo tel. operátorů.

___ Prosím nekomolit přezdívku a psát malými písmeny: ivzez Děkuji.

doplněno 01.01.13 20:25:

Pro tazatelku:

Nejde-li o jednorázový prodej, měla byste mít živnostenské oprávnění i pro Fler a podpobné portály (bývají kontrolovány).

Vyrábíte-li šperky, zkuste s nabídkou (vzorkovnicí) oslovit prodejce. Nebo si zařiďte živnost a prodávejte své výrobky sama.

ohneta*
hodnocení

0x

Dalo by se říct, že 95% práce na doma inzerované na internetu je podvod. Je dobře, že nepatříte k velkému procentu lidí, kteří to neprokouknou *palec*. Proto je těžké sehnat sehnat nějakou domácí brígádičku. Poptejte se známých, popř. využijte svých dovedností (vyšívání, háčkování, pletení atd.) Na internetu stěží narazíte na nějakou seriozní nabídku.

doplněno 01.01.13 18:49:

izves: ale existuje, jen to chce na nějakou kápnout, nejlépe přes známé. Má máti si k důchodu přivydělává šitím bot.

doplněno 01.01.13 18:50:

jé pardon, samozřejmě iVzes :)

doplněno 01.01.13 18:51:

já to snad správně neopíšu *smich*. Tak dotřetice Ivzez *uspech*

doplněno 01.01.13 22:35:

Tak pardon za velké I

P.S. já su taky s malým ;)

prace
hodnocení

Tak jsem docela zručná, vyrábím různé blbůstky a šperky, ale nenapadá mě, jak si tím vydělat. Zkoušela jsem prodej na různých "tvořivých" stránkách (třeba Fler), ale nic z toho nebylo..*nevi*

buss
hodnocení

0x

Na práci na doma moc nevěřím, éra takových pracovníků pominula, je jiná doba. Chce se to zamyslet co umím, co mohu nabídnout, zorganizovat, prostě podnikat. Proč na někoho dělat?

hodnocení

0x

Vyplňování internetových dotazníků. Je to za hodně málo peněz, ale trochu u toho i bystříte mozek. Mrkněte na ivyzkumy.cz, my-map.cz. Je jich mnohem víc...projděte si internet. Je to opravdu jen malý přivýdělek, ale lepší než nic. Potom podobný portál jako flér, je tisicveci.cz, nebo spechato.cz Tak hodně štěstí při hledání...

hodnocení

0x
skladat muziku - vypocty (statika, architektura, cokoliv) - rezbarstvi+truhlarstvi+tokarstvi - pleteni+hackovani+palickovani+kroje+tkani:krosna,stav+sitotisk - grafika+malovani+dizajn - siti+moda+navrharstvi - svatebni dorty a zakusky - poradenstvi odborne - montaz a servis cehokoliv - houby, kvetiny, mandarinky a tropic. ovoce ze skleniku - hlemyzdi, nebo jina farma (prodej prebytku ze dvora), akva,teraristika, proste chov - laminovani, odlevani, modelovani, keramika, modurit, vyroba svicek, mydla, rucniho papiru, hracek, drateny program, mozaiky, ramovani, plotr - tisk z folii, fotky na hrnecky, vazani kytic, kraslic, demizonu, - vyroba izolaci, beton. chodniku, plotu, stavebnich soucasti (napr. armovacich rohozi) - tuning, autofolie, servis karoserii, vysavani, cisteni interieru, lesteni, myti rucni - servis domacich: sekacek, rucnich pil, cerpadel, srotovniku atd. - ... a hlavne to, co neumim, uhodnout prani zakaznika a nabidnout mu presne to, co "nevi presne, co chce, ale chce to": takze - ptat se, ptat se, ptat se... a pak plnit prani. Jak to dela naprikad Blanka Matragi, ze jezdi do sklarny a vyrabi na prani saty ze skla. Zda se vam to, jako hloupost? Ne, neni, seriovku vam vyrobi kdejaky Cinan, Ind, a levnejc. Seriovku typu "montaz per" ani nehledejte, to delaji deti v Africe za hrnek stravy. Tu cenu asi nepodlezete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]