Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s kartářkou/em v Pardubicích? Případně kontakt na ně?
Děkuji
Mám dobrou a velice příjemnou kamarádku z Pardubic, paní středních let, šikovná kadeřnice, hovorná, oblíbená. Ale když se sejdeme, pokaždé se spolu neshodneme v jednom bodě. Ona totiž chodí ke kartářce a věštkyni. Já jsem starý nevěřící Tomáš a ona mě nemůže přesvědčit, že to k něčemu kloudnému je. Tvrdím, že je to podvod, že tam jen nosí peníze, ať je raději dá mně, že jí také něco nakukám. Má 2 syny, jedí jako vlci, tak jí radím, ať jim za ty peníze raději koupí maso na řízky. Jinak si velice rozumíme, ale v této otázce pokaždé padne kosa na kámen.
Jestli jinak nedáte a potřebujete se urgentně zbavit peněz, kamarádku zkontaktuji a napíši, ke které kartářce v Pardubicích to vlastně chodí. Nikdy mě to totiž nezajímalo. Jinak - kamarádka tu kartářku velice chválí, prý jí zatím všechno vyšlo, co jí ta ženská řekla. Kdo ví, stejně mě neobrátí na svou víru. Zdraví Jaga.
To je zase den, jeden shání kartářku, druhý se chce učit magii. To asi ten podzim se smutným počasím. Paajko, vykašlete se na nějakou kartářku a kupte si něco hezkého na sebe, to Vám udělá alespoň radost a hned bude svět hezčí. Nebo, jak radí!babuška", kupte si na řízky, alespoň si pochutnáte. tak pa. - stařenka
V Pardubicích, vedle naší známé bydlí drobná, starší hodná paní, která chodí ke kartářce. Nechá u ní dost peněz, je ráda, když se dozví, co bude dál. Tato paní přišla si postěžovat, že brzo přijde o manžela, kartářka jí to předpověděla. Dopadlo to tak, že manžel té paní onemocněl, měl vážné operace, paní si už pořídila smuteční šaty, byla na tom zdravotně moc špatně. Je to už přes pět let, manžel té paní stále žije. Paní kartářka si bere zásluhy za to, že manžel žije a je na tom tak dobře. Nejhorší je, že paní si nenechá vymluvit, aby k ní nechodila, že z ní kartářka tahá jen finance.
Ahoj to ne ale mám zkušenost s andrea.polonska@gmail.com dela i prez mail a super. Temer vse mi vvyslo.
A je levná a dobra. Udelala mi kompletni vyklad ktery sednul za 99.
zatim
Taky jsem u této paní si nechala věštit, ale nesedělo a ještě má zvláštní formu psaní, je to nesrozumitelný .Moc nedoporučuji.Ljuba
Ljubo to nevím... já se na vše co mi bylo nesrozumitelné ptala a paní mi vše ráda vysvětlila dokonce i když jsem se k něčemu vrátila po měsící... Dává možnost na doptání se na vše až půl roku, tedy nevím jak se Ti mohlo stát, že by Ti něco nevysvětlila... Každopádně já byla moc spokojená. ) Miminko, které bylo v kartách už je v postýlce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.