Nejste přihlášen/a.
Hezký den, toto bude asi otázka spíše pro přítomné ženy a dívky Je mi dvacet let, do této doby byla moje menstruace víceméně pravidelná, ale posledního půl roku jí mám každých čtrnáct dní. Neprožila jsem žádný stres, nezhubla jsem ani neztloustla, vůbec netuším čím to může být. Samozřejmě vím, že budu muset navštívit gynekologa
Ale jen se chci zeptat, jestli nevíte čím to může být, lépe řečeno co s tím a co mi asi tak doktor řekne. Vůbec se mi tam totiž nechce
Děkuji všem moc za odpovědi.
Nepíšete jestli berete antikoncepci nebo ne.Jestli ano,tak je možné,že vám ty prášky nevyhovují.A jestli ne,tak vám je třeba doktorka předepíše na srovnání cyklu.Ja mám zase opačné problémy,měla ksem menstruaci až po 40dnech,doktorka mi napsala na 3 měsíce proveru.Je to hormonální léčba na srovnání cyklu.V každém případě navštivte gynekologii.E.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.