Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
ráda bych znala váš názor. Před 14 dny jsem šla na akci, kde kamarádka znala jednoho kluka. Řekla, že se jí nelíbí, načež já jsem reagovala, že mi přijde dost dobrej, ať nás seznámí. To ona odmítla udělat, protože v tu chvíli obrátila o 180° a začala ho balit. Od té doby jí jako kamarádka podporuju, ale ten kluk se mi líbí. Asi tři dny od téhle akce si mě přidal na fb. Kamarádka hned na mě uhodila, jestli je něco o čem by měla vědět. Načež mu začala psát a pozvala ho na sex. Přijal. Od té doby spolu spali 2x. Dnes jsem mluvila s kámoškou a vylezlo z ní, že spolu na těch schůzkách furt mluvili o mně a že on nechtěl, aby mi to řekla. Dohodli se, že spolu budou mít jen občasný sex, když bude chuť a taky se jí ptal, jestli by jí vadilo, kdyby si začal se mnou.
Jsem z toho dost zmatená. Jsem 2 roky od mého čtyřletého vztahu sama a je to člověk, který mi zaujal, ale kdyby zase měl zájem, tak napíše, má na mě fb. On se neozve, nelajkuje statusy/ fotky...prostě žádný kontakt.
Ještě dodám, že on je po rozchodu, jeho holka se na něj vykašlala po 3letech, kvůli tomu, že moc pracoval a vzal jí jen 2x na dovolenou. Vím, že jí hodně miloval, byl jí věrnej a udělal by pro ni první poslední.
Předem žádám o zdržení urážlivých komentářů, že on je "holkař" a kamarádka "d*vka" a ať se vykašlu na oba, zajímá mě názor na situaci a reakce lidí...?
Nevím, jestli je to důležité, ale pro upřesnění, je mi 22 a jemu 24.
Pusť ho z hlavy, neponižuj se. Opravdový zájem o Tebe evidentně nemá. Jinak by se nedohodl s Tvou kamarádkou, že by si s Tebou sice rád začal, ale přesto bude mít občasný sex s ní. Sama před sebou by ses musela stydět, že si Tě doopravdy necení. Nebo jak by se mu líbilo, když bys chodila s ním, ale občas KDYŽ BUDE CHUŤ by sis zaběhla "zaskotačit s Novákem ze 3. patra"? Buďto s někým chodím, je mezi námi dobrý vztah se vším všudy /porozumění, pochopení, VĚRNOST/, nebo to nemá cenu. Myslím si, že je to to druhé. Pokud se o svého chlapce nechceš OBČAS! KDYŽ BUDE CHUŤdělit se svou kamarádkou, najdi si někoho, kdo bude jenom Tvůj. Jaga.
Souhlasím s Kapkou.
Zkuste tento vztah oželet a hledat jinde, teď to možná bude bolet. Ale je to lepší, než aby to bolelo později a více!
Spi s Vasi kamaradkou, ale ve skutecnosti ma rad Vas?:D To je romantika, takoveho chlapa bych brala vsemi deseti.
I já! A mohl by s ní mít sex ráno a večer, ještě bych jim uvařila, ale na to by mi museli oba dva přispět finančně. jinak v jeho volných chvílích, když by zrovna nesouložil, mohl by mi z lásky zrýt zahradu, opravit střechu a tak dál... Já bych mu zato hezky vyprávěla a třeba i upekla dobrou buchtu. Ale jen pro něj, kámošce bych dala jen čmuchnout.
Ahoj nechgci být drzí ale pokud k Vám ten muž nejeví vubec žádný kontakt a ani přes fb. Tak z mé strany to nemá cenu řešit... Tady je očividně vidět že o vás nemá zájem... jsem chlap a když mám zájem o nějakou holku tak to dávám na jevo at se děje co se děje. chápu že jste do něj asi zamilováná ale jak řikám určitě si najdete lepšího který o vás bude jevit zájem mnohem více a intenzivněji. Trápíte se vy né on. on je uplně v klidu a nic asi neřeší...
A určitě ti je 22 a jemu 24, nebo je tobě 14 a jemu 16? Nějak mi celý ten dotaz k uvedenému věku nesedí.
Taky si to myslím. Celý pseudoproblém a celá situace mi přijde nesmírně dětinská. Copak takhle mohou uvažovat dospělí lidé? Proč se pokoušíte o kluka, se kterým spí (byť občas) Vaše kámoška? A kdyby začal (občas) spát s Vámi, podělíte se? Nevím, je to hrozně nezralé, vykašlete se na to a najděte si normálního chlapa, se kterým se denně uvidíte. Je to opravdu dost rozdíl proti fotkám na FB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.