Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušení stavebního spoření

Od: pidgin* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

mám stavební spoření u ČMSS, spořím už osmý rok a chtěl bych nyní vypovědět smlouvu. Zajímalo by mě, jak bude fungovat připsání státní podpory za letošní rok (myslím, že by se mělo jednat asi o 2000 Kč). Pokud dostanu peníze vyplaceny v únoru, tak v tom asi ještě nebude státní podpora zahrnuta, protože ta se vyplácí až někdy v dubnu.

Slyšel jsem taky někde, že pokud bych uložil nějaké peníze ještě v lednu 2012, tak bych snad prý měl mít nárok ještě na připsání státní podpory za rok 2012, která se ale podle všeho vyplácí až někdy v dubnu 2013. Takže jsem z toho trochu zmatený, kdy by mi ty peníze byly vyplaceny.

Chtěl bych tedy poprosit o radu, jak to připisování státní podpory funguje.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Pokud naspoříte letos 20 000 nebo vám část pokryjí připsané úroky tak máte plnou státní podporu 2000kč. Výpovědní lhůta je 3 měsíce a pak máte částku vyplacenou, pokud je smlouva vypovězena a vyplacena př. v lednu a státní podpora se připisuje pozděj dostanete tuto vyplacenou po připsání (pohlídej te si to). Pokud dáte výpověď tak nemáte kam v r. 2012 peníze uložit. Víc vám řeknou na každé poště.

pc*
hodnocení

0x

Stačí mě zaslat smlouvu i s přepisem na me jmeno a nestratíte statní podporu.Děkuji

cyril*
hodnocení

0x

Co Vám brání zadat tento dotaz svému obchodnímu zástupci, kterého máte přiděleného. Pokud o něm nevíte, tak jeho jméno a spojení je na každém výpisu. Jinak veškeré podrobné informace Vám sdělí každé pracoviště ČMSS nebo jejich infolinka.

filipnovak
hodnocení

0x

Dobrý den. Četl jsem Váš problém o zrušení stavebního spoření. Jelikož má te hodně otázek na které se nedá odepsat z toho důvodu že nevidím do Vaší smlouvy stav.spoření nebo-li neznám bližší podrobnosti nabízím Vám schůzku aby jsme spolu vyřešily Váš problém. Zabývám se ruznými portfolii pro klienty kteří mají podobné problémi s ruznimi investičními a spořícími smlouvami, úzce spolupracuji s ČNB ( českou národní bankou ) a se čtyřiceti nejlepšími společnostmi na českém finančním trhu. Moje práce je zcela bezplatná. Pokud má te zájem mužete se ozvat na muj e-mail novakefagroup@seznam.cz S pozdravem Filip Novák

lidus*

Filipe, zde přece není nic nejasného a nechápu k čemu by potřeboval tazatel služby finančního poradce.

cyril*

Škoda, že mezi čtyřicet nejlepších společností nepatří i Ústav pro jazyk český! :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]