Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skřípnutý sval - k jakému lékaři

Od: luciferka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám problém. Dneska dopoledne jsem byla v posilovně, kde jsem cvičila nohy, břicho, ruce a záda. Po posilovně jsem se i sprchovala a poté šla ven ještě s trošku mokrými vlasy bez pokrývky hlavy, kde moc teplo nebylo(foukalo).

Během půl hodiny mě začala bolet hlava a poté jsem cítila mírný tlak v pravém oku a ve tváři. Začala jsem pohybovat obličejem a zjistila jsem, že pravá strana tváře nereaguje na moje povely, př. nejde úplně zavřít pravé oko(levé jde bez problému)..když se usměji, tak na levou jakoby víc...přijde mi, jako bych pravou stranu měla úplně nehybnout, přitom vše cítím..

Nevím si rady, prosím, poraďte...mám zítra zajít k lékaři a pokud ano, k jakému?

Děkuji:o), spěchá to, bojím se:o(...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luciferka*
hodnocení

Chtěla jsem místo skřípnutého svalu napsat skřípnutý nerv...

šťastná*
hodnocení

0x

100% k lékaři, nejlépe ihned! Může to být skřípnutý nerv, či něco podobného. To co popisuješ je však i jeden ze symptomů mozkové mrtvice!

al bunda*
hodnocení

0x

Okamžitě na pohotovost! Opravdu může jít o mrtvičku.

tracy*
hodnocení

0x

okamžitě k doktorovi. Mám podezření na obrnu obličeje, nevím už, jak se jmenuje. Známý ji měl také z prochladnutí. Čím dříve ji lékaři rozpoznají, tím větší šance, že to rozcvičí a budete O.K. Známý je také v pořádku, jen si musí dávat pozor na počasí

mil®
hodnocení

0x

K neurologovi.

martina30*

Doktor,neurolog a nebo aspon zavolat doktorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]