Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit. Včera jsem pomáhal vyklízet u kamaráda půdu, byla tam docela velká prašnost, leč roučky jsme si nevzali. Dnes mám takový suchý pocit v krku a takový suchý kašel. Teplota normálně 36,7. Jde mi to, zda mohou být obtíže způsobeny tou prašností a nebo zda se může jednat například o zápal plic (vyčetl jsem podobné příznaky). Bohužel lékaři dnes neordinují a mám bojím se čekat do rána docela.
Děkuji za pomoc.
Zápal plic, myslím, určitě nemáte, to byste měl vysokou horečku a byl úplně "mimo", ani byste pravděpodobně nebyl schopen napsat tento dotaz... Neslyšela jsem ještě o tom, že by z prachu mohl být zápal plic. Ten bývá většinou z velkého nachlazení... Podle mého názoru máte jen "zaprášené" průdušky... Nic vážného. Pokud jste neměli roušky, dostal se Vámi prach na průdušky.Budete tedy asi pár dní kašlat, a pak budete ok. Kdyby Vás to nepřešlo, dojděte si samozřejmě na rtg.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.