Nejste přihlášen/a.
Dobry den líbí se mi jedna holka ale její nejlepší kámoška se měla ptala jestli se mi líbí nějaká holka a já řekl že jo a ona se mě furt ptá na chatu jestli to ne n ta její kámoška co ji mam říct?prosím nutně o radu.Předem díky za odpověd´.
Klidně jí to řekni na rovinu, že se Ti ta její kamarádka líbí. Pokud je mezi oběma děvčaty dobrý vztah, může Ti tato zpověď pomoci. Kamarádka to té Tvé určitě řekne, cos jí svěřil a možná, že že zapůsobí trochu jako "Kecal".
Ano, druhá věc je, aby z toho děvčata neměla svorně psinu! To by Tě ale nemělo rozházet. Spíš bych věřila té první možnosti. V každém případě jí to klidně svěř, není to nic, za co by ses musel stydět. A uvidíš, jak se to vyvrbí dál. Hodně štěstí. Jaga.
A když tak o tom přemýšlím, snad by se našla vhodná chvilka, kdybys s tou, co se Ti líbí, byl sám a svěřil se přímo jí. Odpadl by prostředník mezi Tebou a jí a bylo by to určitě lepší si to vyznat mezi sebou, než po někom jiném vzkazovat.
Rekni ji to naprimo Resit pres ctyri jine lidi nema smysl, a kdyz te odmitne, bude to treba vedet jen dotycna slecna a jeji kamaradka, a ne dalsi skupina lidi
A jdi na to opatrne, ale zprima, zadny schovavani se za nekoho, ale taky zadne machrovani. Bud prirozeny
takže ji mam na prochazce na rovinu říct líbíš se mi! nebo dát na konci jen pusu.
Jo a v pátek ji mam možnost vidět na prodloužené v tanečních dalo by se to nějak využít?
Určitě nic nepokazíš větou: ,,Moc ti to sluší". To vždy zalichotí každému děvčeti a funguje to. Tím pádem pochopí i sama, že se ti líbí.
Né, ta co ti může (ale taky nemusí) dát na konci pusu je ona. Pokud ti ji dá, máš určitě šanci. Pokud nedá, nevadí, jen tě chce třeba víc poznat, než se bude moct rozhodnout jestli to s tebou zkusit na prodloužené? jasný! "smím prosit?"
S Hansem i Martinou nesouhlasím, kdyby se to vyvíjelo dobře a bavili ste se a říkali, jaký to bylo fajn, ale ona se při rozloučení neodhodlala nebo si nebyla jistá nebo prostě už otáčela k odchodu, můžeš ji klidně třeba zachytit za ruku, říct počkej a dát jí pusu, i kdyby jen na tvář. Facku si za to určitě nevysloužíš a ona aspoň bude na tu další procházku už vědět, že se ti fakt líbí
To samozrejme ano, ja spis myslela, aby se na ni hned nevrhl a nezacal ji olizovat, to by ji nejspis odradilo...
takže na prodloužené smím prosit stačí? a stou pusou tu má dát ona první?
doplněno 22.10.11 21:27:určitě se jí mam zeptat na prodloužené na tu procházku.
Jj, romanticky recene "smim prosit?" by melo zabrat. Pripadne to jeste muzes doplnit o neco jako "smim prosit, krasna slecno?" proste jemne zalichot. A na pusu si pockej, tu at da prvni ona.
A ano, zeptej se ji na prochazku. Treba "uz delsi dobu se mi libis, sla bys ses se mnou zitra/pozitri projit?"
V zasade nepouzivat zapor - "NEchtela by ses jit projit, NEmas zitra cas atd. Pak mas vetsi sanci, ze te odmitne.
poděkuj a navrhni že byste se zase mohli sejít můžeš ji třeba i pozvat kavárny/čajovny, posedět, hezky popovídat
Víš, připadá mi to Tvoje jednání tak trochu jako když si Hurvínek namlouval Máničku, ale zase to oceňuji víc, než kdybys ze sebe dělal mistra světa. I když už je po létu a nemůžeš ji pozvat někam do zahrádky na colu či zmrzlinu, procházku jí můžeš navrhnout. Třeba někde kolem řeky, či na nějaké pěkné místo. Normálně si povídat, nebýt při tom křečovitý, ale uvolněný, přirozený. Nemluvit pořád jenom o sobě, ale také jí naslouchat. Nemusíš na ni hned vybafnout :MILUJI TĚ, ale říct jí, že je Ti s ní dobře, hezky se s ní povídá...a vůbec. To každé děvče rádo slyší. Jinak s tou pusou bych asi na poprvé počkala, nevyplaš ji. Když jí s Tebou bude dobře a budete se setkávat častěji, věř, že i k té puse dojde, ani nebudeš vědět jak. Nejhorší je to dopodrobna si připravovat co a jak, pak jsi křečovitý a stejně to nakonec nedopadne podle Tvých představ. Nech tomu volný průběh, scházejte se, povídejte si, můžeš ji vzít při procházce za ruku a to ostatní už přijde samo. Uvidíš. Hkavně moc předem neplánuj a bez té kamarádky /prostředníka/ bych se, být Tebou, už také obešla. Jsi přece chlap /budoucí/, tak si jistě dokážeš vše vyřídit sám. A ono je to tak lepší. Jaga.
Já bych opravdu nepospíchala, být Tebou. Pokud v sobě najdete zalíbení, věř, že ta pusa přijde. A nemusí to být hned hrrrrr - na první schůzce. První schůzka je taková jakoby "oťukávací", teprve se poznáváte a na polibek se mi to zdá ještě brzy. I když záleží, jaká dívka je. Některá je taková bujná, líbala by se hned, jiná by zase chtěla být dobývána pozvolna a těší se na to, až jednou ta pusa přijde.
Chce to prostě takovou zlatou střední cestu: "ZNEJ MÍRU V LÁSCE, AŤ JE STÁLÁ,
CHYBÍ, KDO OTÁLÍ, I TEN, KDO CVÁLÁ!"
Asi tak, ale to jistě časem sám vypozoruješ, co by chtěla a co by se jí líbilo. Ať se daří. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.