Nejste přihlášen/a.
Hezký pátek všem!
Máte, prosím, někdo zkušenosti s příchozí platbou ze zahraničí na český účet u mBank?
Díky předem za reakce a pohodový víkend. HankaUK dělá kuk.:D
Ano a velmi špatnou, mBank má nejhorší kurzy výměn a poplatky také stojí za to.Řešením by bylo vyměnit si libry za Kč již v UK a na účet mBank přeposlat již Kč./výměna je v UK většinou za "hubičku"../
Podle toho a jakou částku se jedná.. nicměně ideální to uplně není.. mnohem praktočější je na tohle paypal...
Ae jinač cifry přišly.. v ceníku mbanky si najdete jak to chodí... jestli se nepletu tak to dříve bylo tak že si vzali nějaké procento z té částky... maximum bylo 800 anebo 1200czk.. ale už netuším zda to bylo 0,5 anebo 0,05 % z částky..
Já vím, že mBank nemá vlastní kurzy a přepočítává kurzem centrální banky. A nejdříve snad do konce na EURa a pak teprve na CZK. Mně spíše šlo o to, jeslti máte zkušenosti se zaslanou platbou, jak hladce to šlo a jak dlouho to trvalo? Já mám u mBank účet už dost dlouho, čekala jsem také hodně dlouho na to, až bude možné zasílat peníze na účet ze zahraničí. Nakonec jsem si pořídila nový účet u ZUNO banky. Následně na to jsem zjistila, že mBank už přijímá zahraniční platby. Jenže... platba zaslaná 5.října ještě stále není na účtě... a mBank to bude 30dní prověřovat. Jsem dost nakrknutá, protože jsem prošvihla pár plateb. Musela jsem následně poslat další prostředky do ZUNO, kde byly druhý den!
a vše poplatit skrz tento účet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.