Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, spal sem s holkou 14.10., bez ochrany. 16.10. měla dostat menzes, ale nedostala, ten den 14tého si před sexem stěžovala že už ji bolí břicho..Je možné že se ji to jen opozdilo.. a nebo také ne. Kolik stojí případná interupce?
Nebudu moralizovat, jestli vám to za to stojí, takové nervy. :D
Opozdit se jí to samozřejmě mohlo, kór jestli nemá cyklus úplně přesně n-denní. Jestli je nervózní, jestli to dostane, může si to takto stresem i oddálit. V případě těhotenství jednat co nejrychleji, pokud jste si jistí, že chcete potrat. Cena miniinterrupce je podle googlu od 3 000 výše.
Hodně štěstí.
V dnešní době různých nemocí, nepoužíváš ochranu? Jsi blázen, těhotenství, to je to nejmenší. Držím palce.
Dva dny před očekávaným začátkem menses a navíc, když to nebylo přímo do pochvy, bych si dovolila tvrdit, že není velká pravděpodobnost početí. Ale nějaké to procento tam přesto může být, i když opravdu jen mizivé.
Spíš bych se děsila nejrůznějších nemocí, přenosných stykem. Nepříjemné jsou všechny, některé i životu nebezpečné. Slyšel jste něco o kvasinkové infekci, příjicích, kapavce, nebo dokonce HIV - AIDS? Vaše chování mi připomíná dobu kamennou, dneska si zodpovědný člověk nikdy nedovolí sex bez ochrany, zvláště pak s nahodilým partnerem. Je to daleko větší hrozba, než to početí. Myslete příště hlavou a ne...Jaga.
Souhlasim... spal jsem s holkou... proste z toho cisi "ta vec na sex". No, sve dojmy necham stranou, ale pokud si slecna dva dny pres mensesem stezovala na bolesti bricha, mozna ma uvnitr neco v neporadku, co ji MS zpozdilo.
Tehotna samozrejme byt muze, nahoda je blbec, byt nejplodnejsi obdobi je az po mensesu.
Interrupce je legalne provadi do 12. tydne gravidity a stoji plus minus kolem 2000 - 4000, zalezi, jak a kde
Já žasnu, co všechno vy všichni nedokážete vyčíst z pár vět :D
Že ji jen "použil", že se málo znají...
A k věci - neřekla bych, že nějak extra záleží na tom, zda zrovna "očekávala menstruaci". Jestli má menstruaci opravdu naprosto pravidelnou, tak by to byla fakt náhoda, aby otěhotněla. Pokud ji pravidelnou nemá, tak taky klidně zrovna mohla probíhat ovulace...
Ovšem pokud nedošlo k ejakulaci a ani nějakou dobu před stykem, tak je to i tak nepravděpodobné.
Ja osobne bych proste vtu "spala jsem 12.3. s klukem" nenapsala, pokud by se jednalo o nekoho, na kom mi zalezi. Toliko k tomuto.
Nejplodnejsi dny jsou po mensesu, ale je samozrejme mozne otehotnet kdykoli behem cyklu, i pri MS. Pri ovulaci toto "riziko" ovsem stoupa. A i kdyz nedoslo i ejakulaci (coz predpokladam doslo mimo telo zeny, kdyz spolu spali bez kondomu), nejaky cas pred stykem ci behem nej mohla uniknout z penisu semenna tekutina, ktera obsahuje spermie. Sice minimum, ale staci jedna jedina
Tak to já bych klidně tu větu napsala, protože by mi šlo o odpověď a nenapadlo by mě zabíhat do podrobností. A hlavně nám do toho nic není
Otěhotnět lze samozřejmě pouze během ovulace - spermie však mohou nějakou dobu "počkat" na uvolněné vajíčko. Ta doba je maximálně 5 dní - v dnešní době je to ovšem spíše scifi, za reálnou dobu považuji dva dny. Pokud ještě k tomu nedojde k ejakulaci do rodidel ženy, šance se opět snižuje.
Pokud jde o otěhotnění "při menstruaci", považuji to za reálné u jedné ženy z tisíce, která má hooodně dlouhou menstruaci a hooodně krátkou folikulární fázi. Spíš je to taková zajímavá historka pro sousedy, než pravda.
Toz povazovat muzete, nicmene tuto informaci mam primo od sveho gynekologa
A ani to nic nemeni na faktu, ze i bez ejakulace lze zenu oplodnit...
Tak teď jste mě dostala :-O Přímo od gynekologa? :-O
Lékaři jsou dost často tak svázaní poučkami, že moc neberou v potaz selský rozum. Ještě se ho zeptejte, kolik žen za rok takto otěhotní. Prostudovala jsem během posledních let stovky, možná tisíce grafů bazálních teplot a žena, která ovuluje dřív než 9., 10., den, je naprostá výjimka.
Ano, otěhotnět i lze i bez ejakulace a při menstruaci, ale je to asi taková pravděpodobnost, jako že na vás spadne satelit.
Nic ve zlém. Jen jsem trošku vysazená na takovéty oblíbené strašlivé historky, co kolují mezi lidem
A aniž bych se chtěla nějak povyšovat, lékaři někdy vykládají a dělají pěkné nesmysly, bohužel
Já uplně čirou náhodou o tom otěhotnění během červeného semaforu dobře vím.. a od té doby to nepovažuji vůbec za náhodu...
Lekari verim, je tu vyhlaseny, tudiz nevim, proc by si mel uchovavat nejake hororove zkazky. Vite, sice takto otehotetni 1 zena ze 100 000, ovsem i kdyby se jednalo a takovou silenou nahodu, nechtela bych ta 1 byt prave ja...
A zen, ktere otehotnely z tvz. kapky lasky, ktera se muze drzet na penisu pomerne dlouho pred samotnym zasunutim, je o dost vice, nez na ktere spadl satelit
2 dny zpoždění,to není nic.Interupce 3000-5000,- ale snad to dobře dopadlo,napište nám jak a příště ,,Bez gumy ani ránu,,! A ne jenom kvůli nechtěnému těhotenství,ale i proti pohlavním nemocem! Člověk nikdy neví!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.