Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je podle vás osobitý člověk?

Od: psycholka odpovědí: 5 změna:

Ráda bych slyšela Vaše názory.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

To byl treba Steve Jobs. Vesel do mistnosti a s nim prisla obrovska osobnost, co prozarila mistnost. Prislo obrovske charisma, kdy Steve ani nemusel nic rict a vse bylo jasne. Tomu rikam osobity styl:)

Osobity clovek je podle me ten, ktery se nenecha semlet seriovou masinerii dnesniho sveta a ma v sobe kus neceho originalniho, neceho, co ma jen on:) At je to nazor, kus obleceni nebo rys chovani.

hankauk*
hodnocení

3x

Osobitým člověkem byl můj děda... tedy oba. A každý jiným způsobem. Vzpomínky, které na ně mám mi z mysli nikdo nevymaže. Kdykoliv ve svém životě budu stát před nějakým problémem nebo určitou situací, vzpomenu si na ně a řeknu si, jak by to asi vyřešili/udělali oni. Oba pocházeli z velmi chudých poměrů a jejich život v mládí nebyl jednoduchý. Oba byli poznamenáni válkou. Oba byli velmi pokorní a pracovití. Oba byli ve stáří poznamenáni množstvím nemocí, ale nikdy si nestěžovali. Pro mě jsou pořád velkými osobnostmi v pravém slova smyslu, které můj život poznamenaly v tom dobrém. :)

technikjirik*
hodnocení

3x

Člověk s vlastním názorem, který umí obhájit pádným argumentem a to bez ohledu na to co si mysli většina.

Jeho styl a způsob vyjadřování a sebeprezentace je natolik charakteristická a jednoznačná, že když někdo začne mluvit o tomto člověku aníž by zmínil jeho jméno, všichni poznají o kom je řeč.

kjanik112*
hodnocení

1x

Osobnost, osobitý, originální(jen jeden a nezaměnitelný) žije si podle sebe a je nezávislý na stádu, silný, nezávislý jedinec, který si nade vše cení svobody. Když se dostane do kolektivu, nepřizpůsobuje se, je-li kolektiv špatný, nenechá se ovlivnit nebo k něčemu strhnout. Každá diktatura má ráda kolektivismus a lidi ve stádě-jde s nimi snáze manipulovat. Bolševický výrok: Individualismus-buržoasní manýra některých intelektuálů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]