Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuková boulička? Nebo něco jiného?

Od: random odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, už asi tak rok co mám pod žaludem penisu malou podkožní kuličku, která mne nebolí, nezvětšuje se a je pohyblivá. Měl bych to řešit nebo se jedná pouze o kosmetický problém? Je asi 5mm velká.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Už asi rok? Divím se, že si to své náčiní víc nechráníte, dávno bych mazala k lékaři. Jistě, že může jít o banalitu ale jistoto je jistota.

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, asi to nebude nějaký ten zlý útvar, ale vše je důležité řešit s odborníkem.

kvik
hodnocení

0x

Měl jsem také pohyblivou bouličku, nebolela a nic to nedělalo. Nějak jsem jí bral, že ke mě patří. Po půl roce jsem zjistil, že boulička ztvrdla a už se nepohybuje. To už mě donutilo jít k lékaři. Když vezmu, jaký jsem měl strach. Lékař takovou malou baterkou / to nebyla baterka, ale vypadalo to tak,/ posvítil a zjistil, že to nic není. Lokálně umrtvil a za hodinu jsem šel domů chudší o toho spratka. Bohatší o dva stehy. Jdi do toho, ten strach nestojí za to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]