Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nutný právní zástupce?

Od: romaleromale* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

prosím o radu.Jsem po mozkové mrtvici a valí se na mě od jednoho živnostníka úhrada faktur.Na dvou stavbách mě způsobil škodu a tím požaduji,aby taky nesl zodpovědnost.Poslal na mě právního zástupce,kde se domáhá svého práva,ale bohužel já finnance na právního zástupce nemám.Je možný ,abych se obhajoval sám nebo je někde možnost ,kde právní zástupce neinkasuje takový honorář podle právnických tabulek.

Jsem plně invalidní,rád bych se bránil,ale finnanční prostředky nejsou a nebudou.

Děkuji za pomoc a radu Roman.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Romane, obhajovat se samozřejmě můžete sám. Pokud byste ale chtěl právního zástupce, nevím o žádném zdarma. Zkuste ale poslat dotaz na link viz níže. Je to webovka pro invalidy. Třeba vám poradí tam. Bylo by fajn, kdyby byly aspoň nějaké slevy. Každopádně pokud byste i nějakého právníka kontaktoval, vždycky si můžete zjistit platby za služby předem. Měl by být schopen vám říct, kolik asi bude jeho práce pro vás vyžadovat času.

info-invalidum.we/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]